Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cokupic

jaki krem pod oczy dla 25 latki?

Polecane posty

Gość sandra123321
masz 25 lat, jestes jeszcze mloda, polecam zele i kremy pod oczy ze swietlikiem, doskonale rowniez nawilzaja. Nie musisz wydawac fortuny na drogie kremy, z Ziaji sa bardzo dobre i niedrogie. Zalecam rowniez klasc na oczy torebki czarnej herbaty, oczywiscie nie gorace, lecz letnie. Mozesz rowniez uzyc plastrow ogorka, rozjasniaja cienie pod oczami. Pozdrawiam

Gość cokupic
dzieki, drogie odpadaja bo nie mam kasy po prostu :P także nie ma mowy i kremach np Chanel czy cuś

Gość cokupic
dodam jeszcze ze ogolnie mam sklonnosci do workow pod oczami i cieni, do tego nosze soczewki i dlatego przy zakladanieu ich i zdejmowaniu skora jest rozciagana itp

ja używam niedrogiego żelu ze świetlikiem polskiej firmy Floslek - kupuję w aptece. kosztuje coś niecałe 7 zł :) najpierw próbowałam z tej samej serii żel z arniką, ale mnie chyba uczulił niestety. za to ten ze świetlikiem jest ok, jestem bardzo zadowolona :)

Gość cokupic
o fajnie, wlasnie bardzo lubie Flos Lek :) uzywalam poprzednio jego nawilzajacy pod oczy "przeciw pierwszym zmarszczkom" i teraz sie zastanawiam jaki nastepny :) wiesz, Garniera nie chcę, używam tylko firm nie testujących na zwierzętach, wlasnie Flos Lek takie ma

Gość cokupic
myslicie ze zel nawilzajacy z mikrokapsulkami przeciwzmarszczkowymi bedzie ok? Flos Leku wlasnie, w opisie ma dzialanie przeciwzmarszczkowe, ja juz mam jedna linie drobna kurzych lapek :O

Gość cokupic
jezu, ma dzialanie NAWILZAJACE, nie przeciwzmarszczkowe, sorry, spac juz mi sie chce

Gość polecam również
Flos Lek żel ze świetlikiem: - świetnie nawilża, - rozświetla cienie pod oczami, które są u mnie niestety widoczne:(, - niedrogi, - odpowiedni do młodej skóry pod oczami.

Gość cokupic
no to skoro tyle osob go poleca to go kupie :) zwlaszcza ze lubie flos lek, dzieki ! 🖐️

Gość ja mam żel z flos leka
z mikrodrobinkami i jestem bardzo zadowolona, ładnie ygładza drobne zmarszczki.

Gość misiakkkkkkkkkkkkkk
przede wszystkim nie sioedz przed kompem o tak poznej porze:) wiecej snu:)