Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge na to patrzec

no i zaczęlo sie ludzie tlumnie wybiegaja z domu

Polecane posty

aby zrobic zakupy swiateczne, wykupują tony zarcia jakby nigdy nic nie jedli.. no masakra 😭

Gość glupi zwyczaj
zastaw sie, postaw sie.... a pokaz sie przed sasiadem. on se kupil plame 37 cali? a co kupie se 42, chuj ze bede splacal co nastepnych swiat. oto polska wlasnie

Gość u mnie to bylo tak ze tez
o drugiej w nocy ?? :O faktycznie ich porabalo :P

Gość koza spóźniona
nie kręćcie nosem bo to nasza Polska!!!!!

a w biedronce to juz masakra, no kur.... wejdziesz do sklepu o 7 rano a tu pod sklepem juz sie gigantyczne kolejki ustawiają, pojdziesz po poludniu to juz masakra, wieczorem... tym bardziej :( czy ich poje..bało ????

a ja chcialam tylko sok kupic a stalam w kolejce 45 minut :( myslalm ze zdechne z pragnienia :(

Gość rozumiem ze za was
zakupy na okres od wtorku do niedzieli zrobią rodzice i to oni bedą satc w tych gigantycznych kolejkach,zeby gowaniarze mialy co zrec

Gość weronisiax
ach na szczescie to tylko 3 dni swiat....Pozniej wszystko wroci do normy.....Ja pracuje w sklepiku w ccentrum handlowym...I od tego wszystkiego odechcialo mi sie robic zakupy itd.........Ludzie zachowuja sie jak opetani:(

Gość a przed sylwestrem
będą okupowane stoiska z alkoholem.:o

Gość dewddew
a ja mam pustto w lodówce, chciałabym zrobić zakupy a sie az boje iśc do sklepu :O

Gość hmmmmmm999
a wy to umniecie tylko narzekac jaka to Polska jest niedobra i beznadziejna... a Wy myslicie ze to tyl;ko w Polsce robia zakupy przed swietami?? a w Stanach czy w NIemczech to juz nie?? wszedzie sie robi zakupy przed swiatami, to chyba normalne. A dopiero teraz jest wiecej ludzi to dobiero teraz maja wolne. Wczesniej do 18 w pracy i komu sie chce po pracy jeszce na wieksze zakupy jechac do hipermarketu. Wiec sie nie dziwcie ze teraz kolejki sa. Mi to sie noralne wydaje. NIe wiem po co od razu na wszystko narzekac, ze Polaska beznadzierjna, ze dno i wodorosty, ze ludzie to dzikusy... ehh.... zastanowcie sie....