Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BATAAA

Ważne pytanie!!!!!!!

Polecane posty

Gość BATAAA

Czy za wypadek (np. złamanie nogi, ręki...)dziecka w miejscu publicznym, w drodze do szkoły, na rolkach, lodowisku...nalezy się odszkodowanie w UK??? Czy ktoś zna taki przypadek?Jakie są przepisy.??? Dziecko tu mieszka i chodzi do szkoły. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość odszkodownie w UK
Bataa, jesli droga publiczna jest zle utrzymana przez Borough i dziecko jest \"ofiara\" takiej wlasnie negligencji, wtedy mozesz probowac. Lecz jesli dzicko wywalilo sie na rolkach lub na lyzwach bo nie umie dobrze jezdzic, to przepraszam, ale zdrowy rozsadek dyktuje ze szanse sa male na uzyskanie jakiegokolwiek odszkodowania.

Gość myszzzz
BATAAA - jak ja nie lubie wyłudzaczy, ludzi, którzy wyciągają rękę po kase o byle co. Jak Twoje dziecko nie umie jeździć na rolkach, to niech nie jeździ...

Gość BATAAA
Czy na tym topiku nie można już bez otrzymania zgryźliwej odpowiedzi zadać żadnego pytania??? Ludzie co się z wami dzieje? Kto mówi o wyłudzaniu?Zadałam grzecznie pytanie.To wszystko, trochę grzeczności. Dziękuję.

Gość Kathi28
Hej BATAA mam radę dla Ciebie zadzwoń sobie do Prawników w internecie znajdziesz bezpłatny numer i tam się wszystkiego dowiesz...nie proś ludzi,bo Oni ci nie pomogą,może część z nich ma szczere intencje.Przykro mi z powodu córeczki przed samymi świętami...zapytaj Prawników Oni ci wszystko powiedzą porada prawna jest bezpłatna.Wesołych świąt