Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

czy to dobry aparat?

Polecane posty

kodak, rozdzielczość 8,2 Mp, 3krotny obiektyw 36-108 mm, duży 2,4 ekran LCD , cyfrowa stabilizacja obrazu(digital IS), 16 programów tematycznych kompletnie się na tym nie znam więc proszę o opinie :)

Gość a jakie ma iso

Gość martaaaii
jeśli to kodak easyshare, to odradzam. mi tak ikodak się popsuł po póltora roku. najpierw się zwieszał, a potem... trup. i koniec.

Gość jak chcesz pstrykac
fotki w kazdej sytuacji bez zadnych manualnych specjalow, nie przejmowac sie niczym to bierz

Gość a jaki ma zoom
cyfrowy i optyczny?

Gość a jaki ma zoom
a jest podana cała jego nazwa? jaki to kodak?..poszukaj jego specyfikację na google

z tego co wiem, kodaki to nie są dobre aparaty - ale powtarzam tylko czyjąś opinię. nigdy nie używałam cyfrowych kodaków.

ewentualnie zapytaj na jakimś fotograficznym forum; albo przeczytaj opinie gdziekolwiek...

Gość a jaki ma zoom
ach no to z tego opisu nic się nie dowiemy....hmmm wiesz niektórzy mówią że kodak robi nieładne zdjęcia inni że robi super...ilu ludzi tyle opinii....ja bym poszła na stacje cpn i spytała czy mogą mi powiedzieć coś więcej na temat tego aparatu...jeśli nie to bym go nie wzięła

Gość a jaki ma zoom
:)

Gość nikt nic nie powie jak
nie podasz symbolu aparatu:D Takich apartów Kodaka może być z 10 różnych modeli. Tak jakbyś się pytała czy telewizor samsung to dobry telewizor:P

Gość nikt nic nie powie jak
"cyfrowa stabilizacja obrazu(digital IS)," to nie jest prawdziwa stabilizacja tylko programowe zwiększenie wartości ISO, czyli zwiększenie szumów na zdjęciu w gorszych warunkach oświetleniowych, czyli syf:P "rozdzielczość 8,2 Mp" To się nie przekłada na jakość zdjęcia, jak się niektórym wydaje że więcej to lepiej:P "16 programów tematycznych" To każdy aparat posiada;) "duży 2,4 ekran LCD" Spory ale nic więcej nie wiemy "3krotny obiektyw 36-108 mm" Typowa wartość;) Czyli niewiele można powiedzieć na temat tego modelu;) Ale ogólnie cyfrowe aparaty Kodaka coś się nie przyjęły

oprucz parametrow luknij jak jest z serwisem aparatow z doswiadczenia wiem ze jesli chodzi o kodaka jest z tym problem

tak bynajmniej doradzil mi znajomy ktory deczko sie na tym zna,kodaka wozilam znajomym do uk bo w polsce nie bylo mowy o naprawie a samsung posypal mi sie dzien po tym jak skonczyla mi sie gwaranacja