Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

czy to dobry aparat?

Polecane posty

jak jestes kobietka to wizualnie spodoba ci sie ten olimpus mju790sw tylko drogi cholibka moim zdaniem

może znajdziesz zielony...plisss zielony będzie pasował do mojej sukienki którą zakładam w najbliższe lato.a pozatym kocham zielony kolor nie śmiejcie się ze mnie, taka już jestem,musi wszystko pasować

mialam teogo olimpusika w lapkach idealny do kobiecej torebi tyle ze ten ktorego ja ogladalam mial wieksze parametry

ale co tam widze ze trafilas na fachowca to cos ci znajdzie ja zaraz zawijam do mechanika lampe montowac w mim skarbku

Gość nikt nic nie powie jak
http://www.dpreview.com/ tutaj jest najlepsze chyba forum tylko ze po angielsku:P, można poszukać modelu który by się spodobał. Tez jest trochę przykładowych zdjęć;) A co do zielonego to ciężko znaleźć aparat w takim kolorze;)

przemalujeasz sobie aparacik i bedzie zielony

z tym pomalowaniem to świetny pomysł! tylko żeby potem nie wyglądał dziadowo.. opi po co ci lampa?

nikt nic nie powie jak-----jak to trudno? przecież podałam linki to cudownych zieloniutkich aparatów..oceń czy są w miarę dobre

robta co chceta jak mi wmatuje lampe mechanik to dzis jade po canoa moj bedzie czekoldowy taki mam tez fonik

magnolia przeciez mowilam maz kupil nam nowy samochodzik silnik dwa litry skrzynia w automacie noi sie zapomnoalam troszke naprawde tylko troszke

Gość nikt nic nie powie jak
zmykam 🖐️ Starczy się tego gapienia w monitor :D :classic_cool:

lampa poszla smiac mi sie chce bo nigdy stluczki nie mialam dobze ze psa ze soba nie mialam bo z labradorki zrobilby sie bokser

pewnie pomyslicie ze glupia jestem ale nad czym plakac bede lampe sie wmieni

oj zaraz maz no wiesz auto nie jest z salonu ma pare latek ale to mitshubisi galant jest faceci sie nad tym spuszczaja zreszta ja tez bo to fajne autko polecam.jak do niego zadzwonilam to sie troche zdenerwwal ale jak powidzialm ze pierdzilnelam w pakistanczyka to sie smial

moj maz to sie tylko zmartwil czy czala jestem i czy pies byl ze mna

masz dobrego męża.. znam takich którzy obrażają się śmiertelnie na kilka tygodni... pozdrów pieska