Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ecler

Darmowe kosmetyki Vishy Trochę pracy - Niezła zapłata!

Polecane posty

Gość ecler

Kosmetyki Vishy: http://klubnormaderm.pl/?userRegisterForm&friend=ecler Można tu otrzymać PEŁNOWYMIAROWE kosmetyki Vishy. Trzeba tylko trochę się natrudzić. Oto co trzeba zrobić: http://klubnormaderm.pl/?content=zalety-spo-ecznosci Według ich przelicznika trzeba by było zaprosić chyba 500 osób do klubu które oczywiście musiałyby sie zarejestrować itd. ALE - TO CO NAJWAŻNIEJSZEGO CHCĘ WAM PRZEKAZAĆ - Tak nie jest!. Przynajmniej w moim przypadku występuje jakiś błąd i za przkonanie do klubu 1 osoby dostaję cały 1 punkt Product!!! Więc wystarczy przekonać 100 osób aby dostać PEŁNOWARTOŚCIOWY KOSMETYK! To taka jakby forma pracy dla Vishy - robimy im reklamę - a oni płacą! I to narawde dobrze płacą, bo przecież te kosmetyki nie są tanie.. Spróbujcie, może u was też tak będzie!! POLECAM!

Gość jak już coś polecasz
to przynajmniej nazwę firmy wpisz poprawnie :O

Gość ecler
Przepraszam za pomyłkę - oczywiście firma Vichy.

to ja już wolę iść do apteki i coś kupić, nie będę rozsyłać spamu do 100 osób...

Gość malgorzatakrakow
vichy nromadrm to syf, wiem bo stosowałam, i 3 kolezanki też - porażka!! :O:O:O

Gość aleka3a
O!! to ja może spróbuje:P Bo nie mam funduszy a kosmetyki vichy lubie:) Tylko jak wysyłać te zaproszenia?

Gość euphoriaaa
aż się boję pomyśleć o tej akcji skoro nazwy tak znanej firmy nie potrafisz poprawnie napisać:O

Gość ecler
aleka3a: Jak już się zarejestrujesz to po lewej stronie jest MÓJ PROFIL i tam 'Wyślij zaproszenie'.