Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniechceCie

Jak zerwac z facetem?

Polecane posty

Gość juzniechceCie

Jak zerwac z facetem po 2 latach bycia razem? Jak mam to powiedziec? Kocham go ale nie jestem w nim zakochana. To dobra osoba ale nie dla mnie ?

Gość Dobra_rada_
Kobieto, żadne zakochanie nie trwa wiecznie ........... Normalnie mówisz odchodzę.

Gość balkanikanka
autorko, jestem w identycznej sytuacji, tez jestem z chlopakiem juz dwa lata, kocham go ale nie jestem zakochana, czegos mi brakuje.

Gość rybkasamotniczka
Kurcze ale tak po dwoch latach to ciezko powiedziec po prostu :" spadaj, juz Cie nie chce " ehh...

Gość jak mozna kochac i nie byc
zakochanym? pisze z ciekawosci bo troche nie rozumiem? :Dżadna tam złosliwosc:P

Gość juzniechceCie
Kocham swoja mame, siostre, psa ale nie jestem w nich zakochana :P Podobnie jest z nim. To fajna osoba , przyjaciel bardziej. Nie czuje do niego pociagu, dobrze nam sie rozmawia, znamy sie dobrze ale wypalilam sie całkowicie :/

Gość balkanikanka
wlasnie, po dwoch latach ciezko kogos kopnac i powiedziec nie chce cie, w mojej sytuacji moj chlopak jest we mnie strasznie zakochany... a ja jakas obojetna

Aniołku: zgadzam się z Tobą, wprawdzie można Kochać i kochać, ale różnica między Pierwszym i drugim właśnie na braku ZaKochania polega. A już zestawienie miłości do psa, krewnych z Miłością... "Trochę" nieporozumienie... To tylko moja opinia. Autorko: zwyczajnie, powiedz mu, że nie Kochasz go. Tylko nie mów, że chcesz Przyjaźni, chyba, że chcesz go zranić.