Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mam 172 cm

faceci wola niskie kobiety takie sa fakt ja jestem wysoka i mam kompleksy

Polecane posty

Go艣膰 bo mlodzi
co by nie mowic obecne pokolenie jest wy偶sze od pokolenia swoich rodzic贸w. teraz wpierdalaj kurczaki a one s膮 na szprychowe hormonami wzrostu :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 KA艣ka tryska cytrna
przepraszam powiedzenie:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka helga
Predatorka :D

Udost臋pnij ten post

twoje stwierdzenie jest tak bez sensu jak teza prawiczka i kropka ze dla prawiczka to tylko sex z dziewica moze byc:P por贸wnujac twoja definicje....zadam ci pytanie dlaczego facei wola blondynki niz brunetki ??? to jest na tej samej zasadzie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaspin
osobi艣cie lubie wysokie kobiety ;) kr臋c膮 mnie takie oddmienne od pozosta艂ych ,fajnie jest mie膰 obok siebie modelke ;] co do niskich mialem ich wiele bo jest ich strasznie duzo ,ale jakos wyj膮tkowo zauroczony nimi nie by艂em i m臋czylo mnie schylanie ,a mam 182

Udost臋pnij ten post

braciszku.. misiu:P. oczywiscie ze pytanie jest hmmm z serii g艂upawych.. ale co偶.. moze nale偶y wzmocnic dziewczyne... nie ka偶dy jest tak dojrza艂y jak TY:)Pozadrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 musze pisac na pomaranczowo
wielka helga TAKKKKKKKK

Udost臋pnij ten post

predatorka;) ok:D uwaga wzmacniam:P autorko wzrost nie jest czyms co mozesz sobie wyrobic czy tez nabyc cwiczeniami .Masz taki wzrost jaki masz i ciesz sie z tego ze jestes wysoka:D.... generalnie sa faceci kt贸rzy wola niskie kobiety a sa tez tacy jak ja :P kt贸rzy wola wysokie:D..co nie znaczy ze w nizszej ode mnie kobiecie nie znalaz艂 bym wspolnej nici dobrego i cieplego kontaktu :D troche bez sensu sa topiki o takiej problematyce.... Na twoim miejscu jesli masz miedzy 170 cm a 190 cm...to bym nie rozpacza艂 :P ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta tat atatata
wezcie autorki nie wprowadzajacie w b艂ad..niskie jest piekne ,zaden facet nie chce babochlopa .. wysokie sa do roboty.. faceci przestancie ja pocieszac;] prawda niedziwiedziu?

Udost臋pnij ten post

\'\'faceci wola niskie kobiety takie sa fakty ...\'\' Faceci wol膮 NI呕SZE od siebie kobiety takie s膮 fakty :D Jeden b臋dzie wola艂 ni偶sz膮 o 2cm, drugi o 20cm, kwestia gustu.

Udost臋pnij ten post

wprowadzajacie w b艂ad..niskie jest piekne pewnie masz ok 153 cm :P.. wole wysokie gdzie wysoka dla mnie zaczyna sie od 170 cm:P a jak juz mowimy o tzw "baboch艂opach" to stresowac sie mozna jezeli kobieta ma poyzej 2 m :P inaczej jest to zakceptowania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta tat atatata
ale nisk膮 bardziej zaakceptuje sie;] nie oszukujcie sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta tat atatata
niskie s膮 malutkie,s艂odkie,kobiece,dziewcz臋ce ;] a wysokie to s艂upy i wieszaki;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolololol
ja jako facet mam 185cm i nie wyobra偶am sobie i艣膰 z jakim艣 kurdupelkiem za r膮czke ulic膮. 170cm to absolutne minimum. I ka偶dy facet woli NI呕SZE OD SIEBIE, ale nie jakie艣 malutkie 150-170cm karze艂ki. i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta tat atatata
170 to karze艂ek?;/ chyba dziewczyna sie podpisala,a nie facet nade mna.. ;] wysokie maja wysokie mniemanie o sobie,a tak naprawde to 偶yrafy i niezgraboty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam 198
a dziewczyna mog艂aby by膰 153

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahaD
mam 176 i czuje sie z tym fajnie:) co najsmieszniejsze podobam sie nie tylko wyzszym od siebie, ale rowniez nizszym :) ostatnio tez mi taki wpadl w oko i jakos wzrost nie ejst dla mnie czynnikiem, kt贸ry ma decydowa膰 o tym, czy ktos mi sie podoba i czy ja sie komus podobam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahaD
ta tat atatata - powiedz, czego nam zazdroscisz? ;) Twoje komentarze Cie bardzo zdradzaja :D

Udost臋pnij ten post

niskie s膮 malutkie,s艂odkie,kobiece,dziewcz臋ce ;] a wysokie to s艂upy i wieszaki;] ale to nie sa argumenty na uzasadnienie twojej wypowiedzi ? Kierujac sie twoja dewiza oceny to samo ja moge stwierdzic ze wysoka jest s艂odka,atrakcyjna z d艂ugimi nogami i piekna sylwetka sexowanej kobiety a niskie to kar艂y i liliputy zazyczaj z duza nadwaga :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahaD
hmm ta tat atatata a powiedz, czemu 偶eby zosta膰 modelk膮 takie z 2 cm ponad 170 jest wymagane ? pewnie dlatego, ze NIE OBRAZAJAC niskich kobiet sa one mniej proporcjonalne... moja mama jak bylam nastolatka zawsze sie uzalala nad soba, ze ma 152 i chcialaby byc duuzo wyzsza, bo male kobiety sa mniej proporcjonalne aczkolwiek nie ejst to moje zdanie :) uwazam, ze kazdy moze byc zgrabny, ale kobiety wysokie to mniejszosc i patrzac na niska i wysoka obok siebie bez porownania wysoka ma o niebo ladniejsza figure

Udost臋pnij ten post

mam 176 i czuje sie z tym fajnie co najsmieszniejsze podobam sie nie tylko wyzszym od siebie, ale rowniez nizszym mam kolezanke o twoim wzroscie ...full nizszych kolesi sie kreci ko艂o niej :D masz wzrost jak moje dziewcze :D:D :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jupiiii
ja mam 172 i z tego powodu(ani 偶adnego innego:) ) nie narzekam na brak powodzenia;) ale jak kto艣 powodzenia nie ma to musi sobie to jakos wyt艂umaczyc-najlepiej wybrac cos na co nie ma sie wp艂ywu bo to zdejmuje z takiej osoby odpowiedzialno艣膰:P

Udost臋pnij ten post

pokazcie mi jakas modelke o wzroscie 150 - 170 cm ?????? :P:P:P ciekawe czemu te nizsze na wybiegach nie chodza ? przeciez sa takie s艂odkie i dziewczece :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahaD
Nied藕wied藕 a Ty ile masz wzrostu ?:P Ja nie chc臋 atakowa膰 niskich kobiet, bo za ka偶dym razem, gdy wchodz臋 na podobny topik to jest tam ostra walka mi臋dzy koibietami niskimi i wysokimi. Mam mn贸stwo niskich kole偶anek i podobaj膮 mi si臋 one. Mam te偶 wysokie kole偶anki i nie widz臋, 偶eby by艂y one gorsze i wypowiadam si臋 w ten spos贸b, co wcze艣niej tylko gdy widz臋 osob臋 atakuj膮c膮 w ten spos贸b, co ta tat atatata

Udost臋pnij ten post

i wysoke i niskie maja fajnie. choc nie zawsze. pamietam jak w gim koledzy z klasy na mnie ,,napadli'' :P i omalo co wyladowalabym na dachu pks-a, na szczescie bylo slisko i zaraz zjechaalam w snieg, bo sama bym potem nie zlazla:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta tat atatata
pocieszajacie sie;] jak duze wygl膮daja na obcasach? albo w gronie ni偶szych>? jak odludz..;] czuje sie odepchniety ..niem ozna nawet takiej lampy podniesc Ps. niczego wam nie zazdroszcze tylko ustawiam was do pionu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahaD
M贸j facet ma 185 cm wzrostu i m贸wi, 偶e wysokie mu si臋 podobaj膮 bardziej. Ale mog臋 si臋 za艂o偶y膰, 偶e gdyby艣my nie byli razem i jaka艣 niziutka mia艂aby fajny charakterek , m贸g艂by si臋 z czasem w niej zakocha膰... to chodzi o feromony i zgodno艣膰 chara,kter贸w wg mnie i tyle :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahaD
a jestes kobiet膮 czy niskim m臋偶czyzn膮 ta tat atatata?

Udost臋pnij ten post