Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 172 cm

faceci wola niskie kobiety takie sa fakt ja jestem wysoka i mam kompleksy

Polecane posty

Gość bo mlodzi
co by nie mowic obecne pokolenie jest wyższe od pokolenia swoich rodziców. teraz wpierdalaj kurczaki a one są na szprychowe hormonami wzrostu :)

Gość KAśka tryska cytrna
przepraszam powiedzenie:))

Gość wielka helga
Predatorka :D

twoje stwierdzenie jest tak bez sensu jak teza prawiczka i kropka ze dla prawiczka to tylko sex z dziewica moze byc:P porównujac twoja definicje....zadam ci pytanie dlaczego facei wola blondynki niz brunetki ??? to jest na tej samej zasadzie...

Gość kaspin
osobiście lubie wysokie kobiety ;) kręcą mnie takie oddmienne od pozostałych ,fajnie jest mieć obok siebie modelke ;] co do niskich mialem ich wiele bo jest ich strasznie duzo ,ale jakos wyjątkowo zauroczony nimi nie byłem i męczylo mnie schylanie ,a mam 182

braciszku.. misiu:P. oczywiscie ze pytanie jest hmmm z serii głupawych.. ale coż.. moze należy wzmocnic dziewczyne... nie każdy jest tak dojrzały jak TY:)Pozadrawiam:)

Gość musze pisac na pomaranczowo
wielka helga TAKKKKKKKK

predatorka;) ok:D uwaga wzmacniam:P autorko wzrost nie jest czyms co mozesz sobie wyrobic czy tez nabyc cwiczeniami .Masz taki wzrost jaki masz i ciesz sie z tego ze jestes wysoka:D.... generalnie sa faceci którzy wola niskie kobiety a sa tez tacy jak ja :P którzy wola wysokie:D..co nie znaczy ze w nizszej ode mnie kobiecie nie znalazł bym wspolnej nici dobrego i cieplego kontaktu :D troche bez sensu sa topiki o takiej problematyce.... Na twoim miejscu jesli masz miedzy 170 cm a 190 cm...to bym nie rozpaczał :P ..

Gość ta tat atatata
wezcie autorki nie wprowadzajacie w bład..niskie jest piekne ,zaden facet nie chce babochlopa .. wysokie sa do roboty.. faceci przestancie ja pocieszac;] prawda niedziwiedziu?

\'\'faceci wola niskie kobiety takie sa fakty ...\'\' Faceci wolą NIŻSZE od siebie kobiety takie są fakty :D Jeden będzie wolał niższą o 2cm, drugi o 20cm, kwestia gustu.

wprowadzajacie w bład..niskie jest piekne pewnie masz ok 153 cm :P.. wole wysokie gdzie wysoka dla mnie zaczyna sie od 170 cm:P a jak juz mowimy o tzw "babochłopach" to stresowac sie mozna jezeli kobieta ma poyzej 2 m :P inaczej jest to zakceptowania

Gość ta tat atatata
ale niską bardziej zaakceptuje sie;] nie oszukujcie sie

Gość ta tat atatata
niskie są malutkie,słodkie,kobiece,dziewczęce ;] a wysokie to słupy i wieszaki;]

Gość lolololol
ja jako facet mam 185cm i nie wyobrażam sobie iść z jakimś kurdupelkiem za rączke ulicą. 170cm to absolutne minimum. I każdy facet woli NIŻSZE OD SIEBIE, ale nie jakieś malutkie 150-170cm karzełki. i tyle

Gość ta tat atatata
170 to karzełek?;/ chyba dziewczyna sie podpisala,a nie facet nade mna.. ;] wysokie maja wysokie mniemanie o sobie,a tak naprawde to żyrafy i niezgraboty

Gość a ja mam 198
a dziewczyna mogłaby być 153

Gość hahahaD
mam 176 i czuje sie z tym fajnie:) co najsmieszniejsze podobam sie nie tylko wyzszym od siebie, ale rowniez nizszym :) ostatnio tez mi taki wpadl w oko i jakos wzrost nie ejst dla mnie czynnikiem, który ma decydować o tym, czy ktos mi sie podoba i czy ja sie komus podobam :)

Gość hahahaD
ta tat atatata - powiedz, czego nam zazdroscisz? ;) Twoje komentarze Cie bardzo zdradzaja :D

niskie są malutkie,słodkie,kobiece,dziewczęce ;] a wysokie to słupy i wieszaki;] ale to nie sa argumenty na uzasadnienie twojej wypowiedzi ? Kierujac sie twoja dewiza oceny to samo ja moge stwierdzic ze wysoka jest słodka,atrakcyjna z długimi nogami i piekna sylwetka sexowanej kobiety a niskie to karły i liliputy zazyczaj z duza nadwaga :P

Gość hahahaD
hmm ta tat atatata a powiedz, czemu żeby zostać modelką takie z 2 cm ponad 170 jest wymagane ? pewnie dlatego, ze NIE OBRAZAJAC niskich kobiet sa one mniej proporcjonalne... moja mama jak bylam nastolatka zawsze sie uzalala nad soba, ze ma 152 i chcialaby byc duuzo wyzsza, bo male kobiety sa mniej proporcjonalne aczkolwiek nie ejst to moje zdanie :) uwazam, ze kazdy moze byc zgrabny, ale kobiety wysokie to mniejszosc i patrzac na niska i wysoka obok siebie bez porownania wysoka ma o niebo ladniejsza figure

mam 176 i czuje sie z tym fajnie co najsmieszniejsze podobam sie nie tylko wyzszym od siebie, ale rowniez nizszym mam kolezanke o twoim wzroscie ...full nizszych kolesi sie kreci koło niej :D masz wzrost jak moje dziewcze :D:D :P

Gość jupiiii
ja mam 172 i z tego powodu(ani żadnego innego:) ) nie narzekam na brak powodzenia;) ale jak ktoś powodzenia nie ma to musi sobie to jakos wytłumaczyc-najlepiej wybrac cos na co nie ma sie wpływu bo to zdejmuje z takiej osoby odpowiedzialność:P

pokazcie mi jakas modelke o wzroscie 150 - 170 cm ?????? :P:P:P ciekawe czemu te nizsze na wybiegach nie chodza ? przeciez sa takie słodkie i dziewczece :P

Gość hahahaD
Niedźwiedź a Ty ile masz wzrostu ?:P Ja nie chcę atakować niskich kobiet, bo za każdym razem, gdy wchodzę na podobny topik to jest tam ostra walka między koibietami niskimi i wysokimi. Mam mnóstwo niskich koleżanek i podobają mi się one. Mam też wysokie koleżanki i nie widzę, żeby były one gorsze i wypowiadam się w ten sposób, co wcześniej tylko gdy widzę osobę atakującą w ten sposób, co ta tat atatata

i wysoke i niskie maja fajnie. choc nie zawsze. pamietam jak w gim koledzy z klasy na mnie ,,napadli'' :P i omalo co wyladowalabym na dachu pks-a, na szczescie bylo slisko i zaraz zjechaalam w snieg, bo sama bym potem nie zlazla:)

Gość ta tat atatata
pocieszajacie sie;] jak duze wyglądaja na obcasach? albo w gronie niższych>? jak odludz..;] czuje sie odepchniety ..niem ozna nawet takiej lampy podniesc Ps. niczego wam nie zazdroszcze tylko ustawiam was do pionu

Gość hahahaD
Mój facet ma 185 cm wzrostu i mówi, że wysokie mu się podobają bardziej. Ale mogę się założyć, że gdybyśmy nie byli razem i jakaś niziutka miałaby fajny charakterek , mógłby się z czasem w niej zakochać... to chodzi o feromony i zgodność chara,kterów wg mnie i tyle :P

Gość hahahaD
a jestes kobietą czy niskim mężczyzną ta tat atatata?