Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 172 cm

faceci wola niskie kobiety takie sa fakt ja jestem wysoka i mam kompleksy

Polecane posty

Gość ta tat atatata
a kto powiedzial,ze modelki są ładne? hahahaha te kościotrupy,wieszaki?? są duze ,zeby bylo je lepiej widac i zeby te łachmany przez projktantow wymyslane wisiały na nich jak na manekinie.. ot to masz odpowiedz

Gość hahahaD
kobiety, która ma 17parę nie można podnieść, fakt, jeśli ma się tyle, co nasi Kaczyńscy :) no i jeśli waży 100 to zakladam, że facet 18parę też by mial trudnosci z podniesiem "lampy" :)

Gość ta tat atatata
mam 167 ;) i jestem kobietą

ta tat atatata ale niską bardziej zaakceptuje sie;] nie oszukujcie sie hmmm jakos z racji tych moich 176 cm nie czuje sie nieakceptowana... no to to juz sa brednie ciezko chorego:P

Gość hahahaD
170 parę i 180 parę

Gość hahahaD
167 - ojj, to wspolczuje naprawde...bo ani modelką nie zostaniesz (co pewnie bylo skrycie Twoim marzeniem, poki sobie uzmyslowilas, ze juz nie urosniesz) ani nikt Cie nie nazwie slodkim malenstwem :( bo nie ejstes mala :( ale tez nie wysoka... juz rozumiemy Twoje rozdraznienie. don't worry be happy! 🌻

Gość ta tat atatata
jak załoze 10cm szpile wyglądam odlotowo i mam te chore 177 czego sobie wspolczuje;]

ode mnie sa wyzsi nawet chlopcy z podstawowki do dzis niektorzy wykorzystuja moja kurduplowatosc. np kolega mojego, ktory ma 190cm i ze 130kg, za kazdym razym przy powitaniu mnie podrzuca:)

Gość ta tat atatata
haha :D tak sobie tłumacz,ale to nie ja mam kompleksy tylko ty;] bo ja jestem jak połowa innych i sie nie odrózniam,chybaze swoja urodą ;] wy nosicie długie swetry na dupie ,zeby was skrocilo.. i wygladacie jak konico-żyrafy wspolczuje :D hehhe biedne :) babochłopy

mam 189 cm i jestem zadowolony z tego ...:) moja dziewczyna ma 176 cm ...i nie wyobrazam sobie by miał mniej ,dla mnie idealne proporcje ::D

Gość ta tat atatata
kciukiem:) i przyznaj ,ze fajnie jest byc tak podrzucaną :) jak księżniczka

fajnie:) dzis tak:) dodatku mnie traktuja jak krucha calineczke:) ale wyladowanie na pksie mnie wedy nie ubawilo:)

Gość ta tat atatata
no więc własnie :))

choc i tak nizsze idac w gronie przyjaciolek( tj jak ddzis ide) wygladaja jak smerfiki (jak ja:O) wszystkie 3 moje przyjac maja powyzej 165,jedna ma 170 i wszystkie z upodobaniem wysokie obcasy nosza;O a ja wole moje trepy z militarnego:)

Gość chyba nie rozumiem
Nie wiem czemu tyle osób schodzi do debilnego poziomu ta tat atatata

Gość ta tat atatata
jak nie rozumiesz to sie narozum

Gość mi też tak mówią
nie ma takiego słowa jak" narozum" pisz po polsku trollu

Gość ta tat atatata
gnomie nie pozwalaj sobie lampionie.. pisze językiem takim,zeby to cos zrozumiało;]

Gość wredna sunia
hahahha wzrost.. kazdy ma jaki ma... wazne zeby proporecje zachowac.... ja jetsem idealna:P

ja mam 172 cm i nie mam zadnych kompleksow nie chcialabym byc nizsza a szpilki tez nosze..czasami:D poza tym wysoki facet troche smiesznie wyglada z taka \"mikronowa\" dziewczyna hehe ale sa rozne gusta 🖐️

Gość hahahaD
oj dzizas. tatatata bla bla zalosne teksty, prowoki itd... cieszmy sie wszyscy z tego, jacy jestesmy, ja sie ciesze i to bardzo, Wam tez tego zycze, Tobie tatata najbardziej weoslych swiat i szczesliwego nowego rokuuu :)

Gość ta tat atatata
hahhaha dziękuję i wzajemnie :D a tak naprawde to mam taki sam wzrost jak autorka :D ale nudziło mi sie do dokuczałam.. miłych i radosnych Świąt!!! ;*;* muaaa;d

Gość superbitch
sredni wzrost kobiet w tym kraju to 160cm. i obawiam sie ze tendencja jest raczej znizkowa. ;)

Gość verbener
a skąd masz te dane?:D

ja mam 176 i chodzę w 13 cm szpilkach,nie stresuj się,takie nogi są niebotycznie długie:)

Gość niestety nie
NO PEWNIE, że wysokie dziewczyny są naprawdę atrakcyjne a zwłaszcza szczupłe długie nogi plus szpilka:) Mi się od razu nogi uginają jak takie widzę:D

Gość yaaaaaaaaaaa
hahahaha średni wzrost kobiet to 160 cm ? chyba 165..... Ja mam 175 cm wzrostu jak byłam mloda to taż miałam kompleksy bo wydawało mi się że mam długie ręce i nogi. Teraz jestem wdzięczna losowi za ten wzrost. Nigdy nie małam problemów z facetami i zawsze to byli faceci wysocy, 183, 190, 192, oraz mój mąż 187cm. Prawda jest taka, że teraz jest strasznie dużo facetów wyższych niż 180 cm nawet bliżej 190 cm i wyobraźcie sobie jak taki wysoki gość schyla się do pocałunku do takiej małej (160 cm) purkaweczki :) hehehe. Mój mąż do tej pory wspomina jak nasz wspólny znajomy na powenej imprezie pokazał mu mnie i moją małą koleżankę (158 cm). twierdzi, że kumpeli nawet nie zauważył...Nie ten pułap hehehe

Gość verbener
Ja też wolę wysokie dziewczyny:) Mają po prostu idealne proporcje

Gość Kobietka 165 cm
do yaaaaaaaaaaa - jednak wydaje mi sie, ze Ty wciaz masz jakis kompleks, bo inaczej nie chwalilabys sie tu i nie wysmiewala z nizszych kobiet. Tym bardziej ze wzrost nie jest rzecza na ktora mamy wplyw :)