Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masło maślane*

Magia Świąt...

Polecane posty

Gość masło maślane*

Właśnie się dowiedziałam, że jestem błędem życiowym moich rodziców. Nic tylko się radować i wspólnie cieszyć z narodzin Chrystusa :-o Z pozoru normalna rodzina. Kpina.

Gość masło maślane*
dobrze, że mam kafeterię :-o

Gość masło maślane*
Od 15 lat nie mieszkam z rodzicami, to i tak nie przeszkadza im w sączeniu jadu, ale żeby tak przed świętami, zjebali mi tylko humor :-o

Gość polejka
moglas im powiedziec, ze oni mieli wybor i mieli tez szanse na uksztaltowanie swjego dziecka, jezeli uwazaja, ze dziecko jest spieprzone to tylko moga sobie za to dziekowac ale ty takiego wyboru nie mialas, rodzicow nigdy sie nie wybiera ...

Gość masło maślane*
Oczywiście, że im przypomniałam o wielu czynnikach i wychowawczych, i antykoncepcyjnych - problemu by nie było. Jednak to i tak nie zmienia faktu, że jestem dla nich nikim. Nie spełniłam ich najśmielszych i idealistycznych marzeń. Trudno. Mam już swoją rodzinę i to ona liczy się dla mnie najbardziej.

Gość masło maślane*
PS. Nigdy nie przeprosili mnie za wypowiedziane słowa, a przez tyle lat nazbierało się ich - nie mają widocznie za co. Nie będę z tego powodu się załamywała chociaż nie powiem, jest przykro.