Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Faceci to idioci

Polecane posty

Gość niezdecydowana28
eee no chyba nie wszyscy:)

Gość niezdecydowana28
popieram bardzo lubię tutejszego blondynka:P

Gość niezdecydowana28
uuu, chyba Ci dzisiaj men podpadł, hmm?

Gość znowu ta infantylna
smarkula sie pojawila? 😴

Gość niezdecydowana28
a przynajmniej wytłumaczył się jakoś sensownie?

Gość hejkahihejkahohejkA
to co ty za faceta wzielas??:O chyba niezbyt mu zalezy... moj tez nie byl swiety, tez sie spoznial ale co najwyzej do 15 minut wiec to maluuutko.

Gość hejkahihejkahohejkA
kurcze jak tak czytam czasm niektorych to mysle ze na skarb trafilam... oklamal mnie tylko raz, na samym poczatku zwiazku,nigdy wiecej, ogolnie jest kochany itd, zakochany po uszy... ale tez nie wiem co bedzie za miesiac, rok nie wiadomo co mu strzeli do lba:D

Gość hejkahihejkahohejkA
nie wiem czy jest czego gratulowac.. nie jest idealem ma pelno wad ktore mnie irytuja, denerwuja, ale jest szczery wierny to chyba najwazniejsze, no i kocha mnie do szalenstwa:D zobaczymy czy to tak na zawsze czy cos mu sie odwidzi:D

Gość hejkahihejkahohejkA
ja uwazam ze to jest brak szacunku dla drugiej osoby i dla jej czasu. i niewazne czy chodzi o faceta kolezanke czy obca osobe

spóźnialstwo jest paskudną cechą, nadgorliwość paskudniejszą, przekonasz się. ja nigdy się nie spieszyłem, i źle na tym nie wychodziłem, no może, jak mnie dziekan wyrzucił za drzwi gdy w połowie semestru przyniosłem zaliczenie z poprzedniego semestru i dziekanica, musiała mnie na powrót wpisać na listę studentów.

Gość osoba_trzecia
Wcale nie idioci - od czasu do czasu trafia się jakiś wybrakowany egzemplarz, ale to dotyczy też kobiet, a nie tylko facetów :P Aniołku - masz wyjątkowego pecha, że trafiasz na samych idiotów :(

Gość wredotka *
a moze cos z toba jest nie tak? cos nie hallooo? i nie mozesz spotkac fajnego faceta... a czasem spoznienie jest niezalezne od nas.... i watro zapytac co sie stalo... i tyle.. no chyba ze ytraktuje cie on tak jak mu na to pozwalasz... i cie troszke olewa??:O

Faceci to po prostu tylko ludzie...tak jak my mają gorsze i lepsze dni ;) Zależy też jak ich sobie "wychowamy" :D Ostre rozmowy kobiet z mężczyznami, których kochają wynikają z instynktu obronnego jeszcze gdzieś próbującego się przedostać przez falę miłości... A może ten instynkt obronny powoduje, że osoba kochana zamyka się przed tą kobietą? Więcej w linku : http://szelest-stron.blogspot.com/2008/11/opowiadanie-o-jednej-z-potencjalnie.html

Gość Żygam tymi facetami
Każdy facet to IDIOTA!! PIEPRZON* IDIOTA!! nie jestem feministką ale wiem z własnego doświadczenia!! i nie ma wyjątków!!!!!!! ŻADNYCH!! dlatego sie przyzwyczaiłam że każdy chłopak z którym jestem jest idiota! ;/

Gość wybierasz idiotów
to czego się spodziewasz? :D