Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzielna z mielna

moja suknia ślubna- kto chce zobaczyc?

Polecane posty

Gość jhfsljhsdf
worek na źmiory ładniejszy...

Gość cocakola
Suknia bardzo piekna, ale tylko jesli lezy na idealnej talii i duzym biuscie

Gość hnocna koszulka
Taka nocna koszulka jak dla mnie

Gość powiem wam tyleeee
Bardzo ładna naprawdę :)

tak myslałam że pierwsze co zobacze to cos w stylu " paskudna":) ale mam to gdzieś, ja uważam że jest przesuper, jest jeszcze tylko jedna która bardziej mi się podobała ale w niej źle wyglądałam. slub mama w lipcu więc wolałabym umrzec niż pójść w jakiś 10 warstwach satyny, falban i innych. Nienawidze kiecek z doczepianymi kwaiatami, podpinanym materiałem, marszczonych w stu miejscach, takich które maja kilka warst i każa z nich jest z innego materiału. ta któą wybrałam jest jakby dla mnie projektowana. Podkreśla moja wąska talię i niezły biust:)

Gość hnocna koszulka
Ja też nie lubię takich kiecek jak Ty, ale to nie zmienia faktu, że ta kojarzy mi się z koszulą nocną i tyle. I jak cie nie obchodzi co piszemy to po co pytasz?

Gość powiem wam tyleeee
Twoja zdanie najważniejsze! To Ty w niej bierzesz ślub :) No, ale jak ja już pisałam bardzo ładna.

Gość naprawdę śliczna
też nie znoszę kwiatków,marszczeń i pierdół :) Bardzo piękna suknia.

Gość pięękna
ta Twoja sukieneczka, bez zbędnych dodatków, które czasami psują projekt sukienek. Jest w moim stylu:) Gratuluję bdb wyboru!

no w szoku jesetm że az tyle pochlebnych opinii, przeglądałam suknie jakie pokazuja dziewczyny na forum i większość była dla mnie nie do przyjęcia. naprawde myslałam że zostane obsmarowana od góry do dołu a ta że worek a to że szmata, koszula nocna i nie zobacze nawet jednej dobrej opinii a tu takie zaskoczenie- dzięki dziewczyny wielkie:) ja sie niesamowicie cieszę że ja znalazłam bo szukałam naprawde długo- ponad pół roku i kompletnie żadna mi się nipodobała- juz powoli się załamywałam, aż w konu znalazłam ta:) bardzo mi miło że jest kjeszcze ktoś komu podobaja sie proste sukienki:) pozdrawienia dla wszystkich:)

Gość a ile ona kosztowala
i gdzie ja kupilas? mieszkamy w tych samych okolicach) jak dla mnie jest piekna

Gość bardzo ładna
bez zbędnych dodatków. :)

Gość piekna ale
nie w moim typie.jest piekna jesli ktos akurat czuje sie w takim kroju pozytywnie poza tym nie sadzisz ZE ZA SKROMNA ? pierwsza lepsza dziewczyna moze miec bardziej olsniewajacą ale i tak sądze ze sliczna

Gość i co z tego że skromna
Czy olśniewanie liczy się ilością warstw tiulu, diamencików, falbanek, taftowych marszczeń i sztucznych kwiatków? Dla mnie to raczej przekombinowanie niż piękno.

Gość bardzo ladna
no i gratuluje slubu :)

Gość wlasnie o to chodzi
że skromna - to w koncu ma byc widac pannę mloda a nie suknie, ktora zagluszy jej urodę. mi np. nie podobaja sie wszelkie falbanki, drapowania, kwiatki i nie wiadomo co tam jeszcze.

Gość gnm
suknia bardzo ladna, a te niektore z falbankami itp co ti czasme mozna zobaczyc to sa tandetne i wygladaja jak z planu filmowego o kopciuszku :P

Gość Monika_26
bardzo ładna

Gość jussa
a ile kosztowała? zastanawiałam się ile generalnie kosztują suknie z tej firmy,bo podobają mi sie bardzo...

w salonie madonna kosztuje 2900 ale ta sama kupiona juz w innym salonie kosztuje 990 zl:) i to nie zadna sciema, poprostu madonna ma takie narzuty- serio:) ja oczywiscie kupie ta za 990:) a jak ktos by chcial adresy sklepow w ktorych mozna kupic te suknie to na stronie jest zakladka, trzeba tam wpisac "Polska" i wyskakuja adresy wszystkich sklepow w polsce w ktorych mozna je zobaczyc

Gość Przepięknnnna