Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maturzystkaaaaaaaaaaaaaaa

STUDNIÓWKA 2009

Polecane posty

Chybva najwyzsza pora na gorace dyskusje. Terminy,sukienki, dodatki, partnerzy, makijaz, fryzura, pazurki:D

17 stycznia. Mam przesliczna czarna,krótka sukienke z cekinami i koralikami. Nie mam pomyslu na fryzure. Nie chce miec fryzury jak panna mloda. Wilalabym cos skromniejszego ale efektownego.

wlasnie ja mam dlugie wlosy i nie wiem jak sie uczesac. mam znajoma fryzjerke wiec na pewno bedziemy dyskutowac

Gość KĄTAKT
też mam ale nie idę bo nie mam partnera

ja też mam studnióweczkę 17 stycznia, wiem tylko co chcę zrobić z włosami, a reszty jeszcze nie mam

Gość fdsfds
kiecki są, fryzura mniej wiecej, 7 luty , brak partnera jak narazie bo za niscy :/

Ja jestem szalona osoba. Mojaego partnera zobaczylam pierwszy raz 11 listopada. Wtedy spojrzalam na moja kolezanke i poweidzialam fajny jest, biore go na studniowke. Potem go poznalam, porozmawialam, okazal sie dowcipny i sympatyczny i zaprosilam na studniowke ;)

Tak, jestem dość dziwna osoba. Jestem brunetka. na poczatku chcialam kupic sobie fioletowa sukienke ale zadnej aldnej nie moglam znalezc. Zobaczylam sliczna ale czarna i postanowilam ja kupic.

Gość sada
fajnie macie, ja kiedy miałam studniówke pare lat temu były modne gorsety, badziwie okropne, teraz wcisnelabym sie w jakas fajna sukienke, az wam zazdroszcze:d

ja mam czarne włosy, dlatego chce mieć czerwoną, albo fioletową i nie tak jak dawniej z gorsetem długą, wręcz przeciwnie wygodna i krótką:)

Gość fdsfds
a ja też mam czarną sukienkę :) taka do kolan pod biustem ma taki pas błyszczacego materiału, dekolt w V ;)