Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliuitiaaa

CO MYSLICIE O WYCHODZENIU ZA MAZ DLA PIENIEDZY

Polecane posty

Gość liliuitiaaa

mojej kolenance kolega zaproponowal slub bo pragnie miec obywatelstwo a tylko slub moze mu to umozliwic...ona sie nie zgodzila... mimo,ze proponowal jej kase.... co o tym myslicie??mysle,ze dobrze postapila bo to jest nie zgodne z prawem a po za tym mozna isc do paki jakby to wyszlo na jaw:

Gość liliuitiaaa
??

zależy jaka kasa , wszystko mozna kupić w tych czasach , ale milo , ze nie wszyscy tak myślą .. pozdro,.

Gość kasssiikkkaaaaa
a jaka jest kara za cos takiego???w jaki sposob mozna to udowodnic???

Gość sada
Na wszystko znajdzie sie paragraf :D nie wiem w sumie ja chyba tez nie moglabym tego zrobic balabym sie konsekwencji i generalnie po jakims czasie byłabym rozwodka bo pewnie slub tylko na okreslony czas a przyszlemu prawdziwemu mezowi powiedzialabym ze jasne miala meza dla kasy;p

Gość super -
a za ile?

Haha ja kiedyś, jak byłam jeszcze z byłym, dostałam taką propozycję od wspólnego znajomego. Poważnie się nad tym zastanawialiśmy, bo po 5 latach mogłabym wziąć rozwód (jakoś tak chyba), a w zamian miałam z tym chłopakiem dostać pralkę, lodówkę, kuchenkę, dostawałabym przez okres małżeństwa "kieszonkowe" plus jakaś tam kasa dodatkowo dla nas oboje. Oczywiście bez seksu. Człowiek był młody i głupi, że się w ogole zastanawiał :P Ale koniec końców zrezygnowałam ;)