Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kroptusia

Blada kreska na tescie

Polecane posty

Gość ciaza czy nie
Laseczki staramy sie z mezem o dzidzie dzisiaj zrobilam dwa testy roznych firm zgodnie z intrukcja w czasie do 3 minut wyszly mi dwie widoczne krechy na dwoch testach a po czasie 10 min juz ich nie bylo za 4 dni mam dostac okres jak mam to rozumiec ciaza czy nie? pozdrawiam i byla bym widzieczna gdyby ktos mi odpisal

Gość ciaza czy nie
tzn znikla ta druga kreska przy polu T

Gość Kroptusia
Wiesz co zwykle jest odwrotna sytuacja ze 2 kreski nie ma a pojawia sie po jakims czasie dlatego nie sprawdza sie nigdy po 10 min czy tam wyznaczonym czasie u mnie 4 dni przed @ wyszla baaardzo slabiutka ale po 10 min byla o wiele widoczniejsza na 2 dzien juz od razu lepsza itd...Moze to byl cien tak sie Wam wydawalo?? A dwa pare dni przed terminem albo nie wychodzi albo tzw cien dziewczyny pisza ze wyrazna zwykle mialy w dniu terminu badz po...Powtorz sobie rano albo idz na bete ja kreseczki mam do tej pory, dzis zrobilam 3 dni po @ i wyszla taka sama jak kontrolna ja poszlam na bete dla pewnosci

Gość ciaza czy nie
Kroptusia jak zaczelam robic test to sie zabarwil na rozowo najpierw krecha przy C po minucie krecha przy T i tak bylo moze przez 1 min te dwie krechy a pozniej krecha przy T wyblakla i teraz prawie jej nie widac

Gość Kroptusia
no ja sie z tym nie spotkalam u mnie tez wyblakla ale w tym sensie ze na drugi dzien nie byla rozowa tylko inny odcien jak wszystko wyschlo jednak jak zrobilam test potem popoludniu to wyszla wyrazna...potem beta 2 dni przed @ i niby 4 tydz wykazala wynik jak napisalam wczesniej w postach 101

dwa miesiace temu mialam jakies watpliwosci ...zrobilam sobie test...wyszly dwie kreski w tym jedna baaardzo slaba...to byl test pro-test ...czy jakos tak ...potem kupilam z wrazenia jeszcze jeden ...wyszla jedna kreska..a po 5 dniach dostalam opozniona miesiaczke...testy tez moga klamac...

Gość Kroptusia
myli sie ale zwykle w 2 strone czasem owszem jest cien ale to sa czesto ciaze biochemiczne...ze wychodzi pozytyw nawet ladna krecha a @ i tak przychodzi dlatego nie warto testowac przed...a poza tym slyszalam ze ta krecha tam jest czy jest ciaza czy nie ma i moze byc widoczna pod swiatlo czy cos jakis skladnik testu wiec warto powtorzyc jak powtorzylam na 2 dzien i wyszla juz o wiele wyrazniejsza a w dzien @ prawie taka sama

Gość Kroptusia
Dziewczyny Dopiero teraz pisze bo musialam sie uspokoic oczy zalzawione rece rozdygotane wypieki i chyba goraczka z nerwow...Jestem po ginie nigdy nie zapomne tej wizyty u gina...przyszlam ale bylam tak roztrzesiona ze zmierzyl az cisnienie i 140 na 100 i ze co sie dzieje mam sie uspokoic powiedzialam co i jak ze mielismy zrobic badania, zaczac monitorin ale wyszedl test i ze robilam bete to kazal pokazac i ze "cos za niska" :(( ja juz zalamka i placz i tysiac mysli TORBIEL CYSTY cokolwiek wiec 2 pytanie czy mam objawy jak piersi itp a u mnie piersi jako takie i nic poza tym wiec badanie badal badal i w pewnym momencie tak nacisna ze zabolal jajnik i pytanie "czy boli" to juz wogole lzy ze moze cos mi sie tam zrobilo na jajniku a moze pozamaciczna bo tez boli wiec on ze jeszcze usg...lezalam plakalam i gapilam sie w sufit z pytaniem "to skad to silne intuicyjne przeczucie ktore mialam tez w 1 ciazy...zawiodla mnie intuicja"...jednak ledwo co zacza robic usg mowi "prosze spojrzec" piekna ciaza i jak na swoj wiek czyli 5 tydzien jest wszystko ok i rozmiar i na swoim miejscu to sie poryczalam do konca :)))) po czym okazalo sie ze na badaniu bety baba wpisala ze ostatnia miesiaczke mialam 23 PAZDZIERNIKA a nie LISTOPADA !!! i wygladalo ze powinien byc 9 a nie 5 tydzien...wiec mnie uspokil ze jak na 5 wszystko super ladnie wyglada widzialam swoja kruszynke jest taka malutka ale jest :))) jestem szczesliwa....wracalam jeszcze taxi bo bylam taka roztrzesiona a taksiarz "jak kocha to wroci" palant :))

Kroptusiu G🌻R🌻A🌻T🌻U🌻L🌻U🌻J🌻Ę!!! Najważniejsze, że się udało!!! Teraz trzymam kciuki za piękne 9mc, no 8 mc :P I jeszcze piękniejsze życie ze zdrowym maluszkiem u boku! Opowiadaj co u Ciebie, będę tu zaglądać :D A taksiarz mnie nieźle rozbawił :P Szcześliwego Nowego Roku wszystkim!!! I szampańskiej zabawy dziś!!!

Kroptusiu jak się rozwija ciąża??? Napisz. Jestem ciekawa co u Ciebie :)

Gość ewa23
Witam, w piatek mam termin @ , staramy sie o dzidziusia -w niedziele zrobilam test-pojawila sie blada kreska i wielka radosc ze sie udalo. W poniedzialek powtorzylam test i znowu blada kreska. Czy nam sie udalo?? Dodam tylko ze boli mnie brzuszek od poniedzialku jak na @ i ciagle jestem senna.