Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kroptusia

Blada kreska na tescie

Polecane posty

Gość Kroptusia

Witam, Mam pytanie jestem 10 dni po owu od ponad 3 lat staramy sie o dziecko miesiac w miesiac mialam rozniste objawy ktore okazaly sie mylne ale nie typowo ciazowe (troche bol piersi troche sennosc itp). Testow nie robie juz od dawna czekam az mi sie spozni jednak nei wiem co mnie opetalo w tym mc jakies nie wiem "cos" i zrobilam test owulacyjny bo byl pod reka i wyszedl pozytywny (do okresu mam 4 dni) poszlam wiec po ciazowy i zrobilam tyle ze wieczorem wyszla druga ale bardzo slaba kreska jednak od razu po paru min 2-3 i jest dosc widoczna tyle ze slabsza. Nie czuje sie ciazowo temperatura oscyluje 36,9-37 zero bolu piersi 9 dni po owu jedynie jednorazowy silny bol brzucha nic zero nawet kawa smakuje spac chodze jedynie o 24 a nie 1-2 ale to tez zadne cos nawet nie duzo sluzu wiec nie rozumiem a nie chce sie nakrecac :(( czy to moze mimo wszystko oznaczac ciaze czy kolejny psikus :((?? Bede wdzieczna za odp bo po tych 3 latach z nadzieja ciezko. Dodam ze kreska pojawila sie w wyznaczonym czasie nie po paru godzinach nie pod swiatlo nic...Boje sie nakrecac

Gość Kroptusia
Tyle ze nie mam nic o czym pisza dziewczyny sennosci sluzy jakies obolale piersi o sutkach nie wspome jak zwykle NIC. A dwa nie spoznil mi sie okres nie wiem czemu to zrobilam jeszcze przeciez 4 dni od tak bo sobie lezal na polce owu wyszedl jak w dniu owu wiec wzielam drugi od tak i na poczatku kontrolna mysle na co ja liczylam nawet jakby to za wczesnie by wyszlo bo wieczorem a tu za chwile po 3min cien

Gość Kroptusia
moze i masz racje jednak tyle co sie naogladalam pozytywnych plusikow na wykresach innych a potem dzien okresu i ciaza biochemiczna eh a dwa .... zobaczymy dzis wieczorem ledwie cien ale jest jutro powtorze. Dzieki poki co mezowi nie mowie nie chce by sie bardziej zalamal niz ja

Gość Kroptusia
Zrobilam test rano kreska a wlasciwie jej cien taka jak wczoraj i nie rozowa a wszedzie pisze o rozowej tylko cien kreski juz sama nie wiem moze ja mam zwidy choc patrzylam i widac nawet z niewielkiem odleglosci :) Nic zostaje mi czekac do srody, dzis tempka jednak z opoznieniem bo zaspalam godzine 37,1

Gość do kroptusia
no to moge ci pogratulowac :) bo ja tez tak mialam na tescie na 1000procent jestes w ciazy

Moje gratulacje,na bank jesteś w ciąży.Brakiem objawów się nie przejmuj,nie każda je ma :)

Gość Kroptusia
Hey Powtorzylam wczoraj wieczorem test 12dpo i wyszly od razu dwie kreski tylko ta druga jest ciut jasniejsza od kontrolnej ale typowa krecha po paru sekundach...Dzis temka 37,2 mierzona godzine przed czasem i pojawil sie jakis mlecznobialy sluz (u mnei to nowosc bo zwykle od owu mam sucho do @) wiec nie wiem czy to dobrze czy zle. Od rana mnie cos muli nie wiem czy przez kawe czy cos zle sie czuje :( dzis poszlam na bete az sie boje jutra bo o 16 wynik akurat na wigilie moze bedzie prezent :)

to pewnie ciąża, ale znowu nie przesadzaj z tymi objawami - nie od razu musisz czuć mdłości, bóle itp. U mnie typowe objawy pojawiły się około 4-5 tc

Gość Kroptusia
wlasnie odebralam wyniki bety...101,6 normy z laboratorium: 3 tydzien - 5,8-71,2 4 tydzien - 9,5-750 5 tydzien - 217-7138 "mila" dzis pani z laboratorium ze ten wynik za niski jak na 4 tydzien i moze to byc ciaza badz nie musi moze biochemiczna badz pozamaciczna wiec mnie w wigilie "pocieszyla" wg mnie miesci sie w normie Badanie robilam 3 dni przed terminem spodziewanej @

A ja cie pociesze, ze jest dobrze :) Robilas badanie przed terminem @, wiec ciaza jest bardzo wczesna..moze nawet zaplodnienie bylo pozniej niz w 14 dc, lub implantacja trwala dluzej. Sadze, ze za 9 miesiecy bedziesz tulic slodkiego bobaska, czego z calego serca zycze i Gratuluje ciazy !!! Wesolych swiat. P.S. Jezeli sie niepokoisz powtorz bete po swietach, jak przyrosnie bedzie znaczyc ze ciaza sie prawidlowo rozwija.

Gość Kroptusia
Dziekuje.... Owu na moje oko 17/18 dc cykle 32/33 dniowe poczekamy zobaczymy nie wiem wlasnie kiedy ew byla implantacja znaczacy wzrot tempki dopiero 10 dni po owu..Rowniez Wesolych Swiat zycze :))

Gość feniksss
Kroptusiu czekam na dalsze wieści :D I mocno trzymam kciuki :D

Gość Kroptusia
No ja tez czekam na dalesze wiesci :)) Dzis 35dc tempka 37,2 planowany dzien @ byla sroda/czwartek narazie sobie spokojnie siedze i czekam zobaczymy. Czuje sie ok wczoraj zaczely mnie tylko bolec piersi glownie z boku i na dole ale za to pierwszy raz w tym cyklu wczesniej po owu wogole az do teraz 2 dni po terminie @

... miałam podobnie jak Ty. Krecha blada, objawów zero... a w każdym wcześniejszym cyklu (gdy w ciąży nie byłam) objawów miałam bardzoooo dużoooo :D Wydaje mi się, że można gratulować więc GRATULUJĘ :)

Kroptusiu dodam, że teraz mój mały kończy 2m-ce :D ...u Ciebie będzie tak jak u mnie... zresztą jak czytam Twój pierwszy wpis to dokładnie przypomina mi moją sytacje sprzed prawie roku :D

Gość Kroptusia
Hehe No dokladnie tydzien temu zrobilam sobie z nudow ten test pierwszy mc w ktorym zatestowalam bez stresu z usmiechem na ustach czekajac sobie na 1 kreche bo przeciez i to za wczesnie i dla mnie nierealne po czym moj wielki usmiech zbladl jak zobaczylam cien :)) w pn byla juz normalna druga krecha tak samo w dzien @ tyle ze bledsza...Czekam nadal na gina wtedy bede sie cieszyc jesli powie ze to ciaza a nie cos tam na jajniku czy gdzies :D Co do objawow jak mowisz to byla czysta sugestia i tyle :) w 1 ciazy odrzucilo mnie od fajek jak nie wiedzialam ze jestem w ciazy a to byl juz 6 tydzien :) Teraz rano tez mnie odrzucalo od fajek wiec na wszelki odstawilam Fajnie synek....ja mam poki co 6 letnia core :)

Gość Kroptusia
dodam ze na pn jestem umowiona do gina mial mi dac skierowanie na badania nasienia progesteronu i prolaktyny oraz mielismy rozpoczac od pn monitoring a tak to musze zadzwonic i odwolac :)

Gość gosia 32*********
Czesc Dziewczynki mam podobny problem jak wy wczoraj w 2o dc zrobilam bobo test strumieniowy i wyszla mi blada kreseczka dzisiaj powtorzylam badanie 21 dc i znowu blada kreseczka i tez bobo test sama nie wiem co myslec razem z partnerem staramy sie o dzidzie od 2 cykli objawy mam takie ze brzuch boli jak na@ piresi tez, co myslicie? udalo sie ?cykle mam 25-27 dni ,nie robie sobie duzej nadzieji bo w zeszlym miesiacu bylo tak samo blada kreseczka na bobo tescie na drugi dzien polecialam na bete i wynik

Gość gosia 32*********
i wynik bety byl

Gość gosia 32*********

Gość jolased
gosia ja mialam tak samo takie blade kreseczki :) a test robilam juz na kilka dni przed okresem, wiec mozesz powolutku zaczynac sie juz cieszyc :)

Gość gosia 32*********
gg 993 9155

Gość gosia 32*********
tylko ze w zeszlym miesicu tak samo bylo i beta

Gość Kroptusia
bylam u lekarza powiedzial ze conajmniej 24 mc naturalnie potem progesteron prolaktyna i bylo ok powiedzial ze psychika bysmy wyluzowali w tym mc to zrobilismy a raczej ja bo mialam stres w zwiazku z praca i chyba sie udalo bez wspomagania. Co do testu byla slaba, powtorzylam rano juz lepsza itd a 3 dni przed @ beta 101 od wt dwie grube krechy okres sie spoznia 3 dni

Kropeczko w takim razie gratuluję!!! I ja tak miałam przy drugiej ciąży, tak jak piszesz :D

Gość Kroptusia
Jeszcze nie dziekuje po wizycie u gina :) ide w pn choc pewnie nic nie bedzie widac a Ty kiedy bylas na 1 usg ze widzialas malenstwo??

Gość Taka jedna dziewzyna
Kroptusiu, brakiem objawów się nie martw. Ja swego czasu też ujrzałam 2 kreskę na teście, z tym, że były bardzo wyraźne obie, ale to było 4 dni po spodziewanym terminie @. Typowych objawów też nie miałam. Piersi prawie wcale nie urosły do końca ciąży, śluzu nie było wcale i urodził się zdrowiutki chłopczyk:) Powodzenia

Kroptusiu u mnie w pierwszej ciąży jedynym objawem ciąży był rosnący brzuch. Poza nim, nic a nic :D Za to w drugiej ciąży cała gama objawów, tylko rzyganie mnie ominęło! I chwała!!! Ja pierwsze usg miałam robione piątego dnia po terminie @ :D Było widać pęcherzyk a w nim kropeczkę wielkości łebka od szpilki :D Popłakałam się i już wtedy stwierdziłam, że to najładniejsze dziecko jakie widziałam( no jeszcze starsza córka była równie śliczna ;) )!!! :P :P :P I Tobie tego życzę 🌻

Gość Kroptusia
No ja ide w pn to tez bedzie jakies 5 dni od dnia spodziewanej @ zobaczymy :) ...Brzuch mnie boli jak na @ od 2 dni wiec chyba sie musze zaopatrzyc w nospe no i rano sie kiepsko czuje oby to nie byly te 9mc mdlosci co w 1 ciazy koszmar do samego konca ;))