Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANA_ZMUSZANA2345

MÓJ MĄŻ ZMUSZA MNIE DO ZAJSCIA W CIĄŻĘ!!!

Polecane posty

Mój mąż bardzo chce miec ze mną dziecko. (ma juz jedno z poprzedniego małżeństwa, ale jak widac mu to nie starcza) A ja nie chce. Kocham jego córkę, zajmuje sie nią jak własną. Ona ma 6 lat i jest niestety niegrzeczna. Więc nie chce miec drugiego diabełka w domu. Tym bardziej że po ciązy ciało kobiety bardzo sie zmienia... rozstępy, sflaczałe piersi itd. Boje sie że ode mnie odejdzie, jednak nie chce sie poddać jego woli. nie wiem co robic. pozdrawiam Was serdecznie

Gość edrwee
a czemu ty tak odrazu zakladasz ze cialo po ciazy sie zmienia???? ja bylam w ciazy i nie mam sflaczalych piersi ani jednego rostępa,

ponieważ w mojej rodzinie to częste schorzenie...

Gość edrwee
aaaaa i jeszcze jedno... chcialabym miec taki problem jaki ty masz .....

Gość edrwee
pierwsze slysze ze sflaczale piersi to schorzenie :)

Gość trinny11
Powinnas zajsc w ciaze wtedy kiedy sama bedziesz tego chciala...

ale to nieprzyjemne jednak :P chciałabys miec moj problem? zamienimy sie mężami? :D

Gość edrwee
nie no mezemi to nie, ale problemami ;)

Gość mostowiak345
na czym polega problem?

Gość mostowiak345
?

Gość bedddd
no może i masz rację, jedno małżeństwo, teraz drugie, byc może mąż znów stwierdzi, ze chciałby zmienic na lepszy model.

Gość kilka slow prawy
po 1) to czy po ciazy bedziesz miec obwisle piersi zalezy od ich elastycznosci przed ciaza ,od stanika ,od tego jak dlugo bedziesz karmic piersia i od genow i pielegnacji wiec nie obrazaj wszystkich ktore juz urodzily stwierdzeniem ze po ciazy maja zwisniete piersi bo zaloze sie ze nie jedna mamuska jest bardziej sexi nago niz ty po 2) to ze jego corka jest niegrzeczna nie znaczy ze twoje dziecko bedzioe takie samo ,wszystko zalezy jak je wychowasz czy bedziesz mu pozwalac stawac sobie na glowie twoje moze byc calkiem grzeczne za bardzo uogolniasz wszystko,jesli sama nie chcesz miec dziecka to sie nie daj to tego zmusisz jesli jednak czujesz ze chcesz to sprobuj

Gość dhhd
chyba trzeba bylo to przedyskutowac przed slubem. argumenty, ktore podajesz sa zastepcze bo dla wiekszosci kobiet, jesli chca miec dzieci - sflaczale piersi, rozstepy i 20 kilo nadwag i po ciazy to zaden problem. nie chce miec dzieci i tyle. powiedz mezowi wprost i jesli od ciebie odejdzie to tym lepiej.