Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie okropnie

CZY KTOS MOGLBY POSTAWIC MI TAROTA ?

Polecane posty

Gość czuje sie okropnie

juz nie wiem co dalej....czuje ze stoje w miejscu

Gość Smutna...Bardzo
i mnie i mnie..;)

Gość ewka9883
mnie tez

Gość GieniaM
ja tez prosze o wrozbe liczba 4 pytanie : czy ON sie odezwie do mnie ?

Gość czuje sie okropnie
pytam poważnie

Gość ewka9883
moja liczba 7

GieniaM The Hierophant, Arcykapłan, nr 5 ZDROWIE-- Duszności, ból w piersiach, wymagana wizyta u lekarza. Uczulenie. UCZUCIA-- Nowe uczucia / nowa osoba/ pojawi się w twoim życiu, związek ten jednak nie posunie się do przodu. Wyczujesz, że uczucia tej osoby nie są zbyt trwałe, a na chwilowy związek ty się nie godzisz. FINANSE--Ktoś zapomiał zwrócić ci dług, powinnaś przypomieć. Poza tym sytuacja finasowa będzie unormowana. PRACA- Problemy i niezadowolenie w pracy. Oferta lepszej i bardziej zadowalającej pracy na horyzońcie. RODZINA--Mimo to, że masz duży żal do kogoś z bliskich, próbować jednak będziesz spokojną atmosferę. Bądź dobrej myśli. Powodzenia

Gość czuje sie okropnie
7

Gość ewka9883
ja tez czekam na tarota =przypominam numer 7 to moja liczba wyliczona w numerologii.

ewka Wheel of Fortune, Koło fortuny, nr 10 ZDROWIE-- Podenerwowanie może doprowadzić do osłabienia organizmu. Twoje samopoczucie zmienia się z godziny na godzinę. Uważaj, żeby nie było za dużo cukru w twojej diecie. UCZUCIA-- Ktoś z twojej przeszłości będzie próbował wrócić z powrotem do twojego życia. Mimo to, że nie bedziesz zdecydowana co do przyszłości tego związku, zaryzykujesz i dasz mu jeszcze jedną szansę. Negatywny okres wkrótce się skończy i będzie podejmowana ważna decyzja. FINANSE--Twje oszczędności maleją, czekają cięnadal dodatkowe wydatki. Poprawa nie nastapi wcześniej niż za trzy miesiące. Uważaj, żeby nie zgubić albo nie zostawić gdziś portfela. PRACA-- Mimo to, że zarobki są dość dobre, nie jesteś zadowolona z obecnej pracy. Ciągłe problemy z kimś z współpracowników, mogą doprowadzić do decyzji zmiany pracy. RODZINA-- Ktoś z twojej rodziny jest przyczyną twoich ciągłych problemów i chciałabyś się od tego uwolnić. Przestań się litować nad tą osobą i zacznij mówić"nie". Martwisz się ozdrowie kogoś bliskiego, nerwy są niepotrzebne, wszystko będzie dobrze.

Gość ewka9883
dziekuje.:D

czuję się okropnie The Chariot, Rydwan, nr 7 ZDROWIE-- Zwracaj więcej uwagi na swoje zdrowie, organizm jest przesilony i grozi ci infekcja, grypa i załamanie nerwowe. UCZUCIA--Zatrzymaj swoje uczucia w tajemnicy, on /ona/ nie potrafi ich docenić. FINANSE-- Nie pożyczaj pieniędzy, bo możesz być stratna. Jeżeli już ci jest ktoś winien i masz trudności z ich zwrotem, porozmawiaj z tą osobą i będą ci oddane. PRACA-- Pozytywne rozwiązanie kłopotów w pracy. Nie porzucaj swoich planów zawodowych, mogą ci one przynieść dużo zadowolenia. RODZINA-- Rodzinna dyskusja dotycząca planów na przyszłość. Nie pozwól się wykorzystywać.

Gość moze mi tez
12

Gość lalka z porecelany
16

może mi też The Hanged Man, Wisielec, 12 ZDROWIE-- Masz problemy z przemianą materii, spróbuj użyć ziół. Uważaj na nogi. UCZUCIA-- Będziesz czekać na reakcję czy też decyzje osoby, którą darzysz uczuciem. Będziesz się zastanawiać czy ten związek oparty jest na prawdziwym uczuciach. FINANSE--Uwaga, może być strata finansowa. Ktoś z bliskiego ci otoczenia będzie próbował cię oszukać. Mimo to, sytuacja finansowa nie jest za dobra, będziesz posiadała dość pieniędzy, aby przeczekać ten kłopotliwy okres. PRACA-- Niezadowolenie z obecnej pracy. Brak perspektyw na przyszłość. Rozejrzyj się dookoła, jest czas, żeby zrobić zmiany. RODZINA-- W niedługim czasie spędzisz bardzo przyjemnie czas, w domu kogoś z bliskiej rodziny lub przyjaciół.

Gość moze mi tez
dziekuje

mp The Empress, Cesarzowa, nr 3 ZROWIE-- Problemy z krzyżem. Polecane wakacje i odpoczynek. Sugerowane badania lekarkie. UCZUCIA-- Marzysz o miłości, która będzie czysta, uczciwa i obopólna. Będziesz egzaminować swoje uczucia w stosunku do innych. FINANSE--Spodziewane opóźnienie w sprawach finasowych, jest to jednak tylko chwilowe. Pieniądze otrzymasz w krótkim czasie. PRACA-- Wykorzystaj planowane wakacje, przemęczenie jest zbyt duże i może doprowadzić do depresji. RODZINA-- Ktoś z rodziny będzie przygotowywać się do większej inwestycji- to może być kupno domu. Mogą zaistnieć problemy w porozumieniu się.

Gość Smutna...Bardzo
i mi 18 ..

Gość Persona na A
ja poprosze. liczba 6 za mna chodzi juz dlugo wiec 6. pytanie o uczucia. kiedy zakocham sie naprawde?

Gość GieniaM
dziekuje za odpowiedz jednak mam pewne watpliwosci co do wrozby ale ja nie mam zadnych dusznosci ani uczulenia nie mam tez do odzyskania zadnego dlugu

Gość ale nas nabrał
ma gotowce, do kazdej karty i wkleja