Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeee4444444444

wie że go kocham i wykorzystuje to bawiąc się moimi uczuciami

Polecane posty

zerwal..ze mną ale cały czas mamy kontakt jakis tam na skypie albo gg..osttanio nawet dzwonił tak pogadać...był taki jak wcześniej..tzn fajny miły itp a rozmowe skończyl dobra."zadzwonie kiedyś jeszcze może"na propozycje spotkania odpowiada "może przypadkowo na ulicy"itp:O:OEjjjjjj co ja mam zrobic żeby przestać o nim mysleć.przecież ewidentnie widać że ma mnie gdzieś a jak dzwoni czy pisze ze mną to tylko po to by sie poznęcać:( zablokował mnie na gg na tydzien po tygodniu odblokowął i napisał "byłaś grzeczna to Cie odblokowałem"ale nie przesadz bo zablokuje Cie w jedną sekundę" co ja mam zrobić żeby o nim zapomnieć ???zawsze śmiałąm się z takich idiotek a teraz sama taka jestem.Przeciez on ewidentnie ma mnie gdzies:(

Gość eh...
im szybciej o nim zapomnisz tym lepiej. Później jest tylko gorzej...

Gość jedyna radaaa
to całkowicie zerwac kontakt nie pisać do niego nie odpisywać wywalić z listy kontaktów

Gość eh...
właśnie tak!

ja nie rozumiem dlaczego on mi to robi:(

Gość to zwyczajny dupek
facet, ktorego warto kochac nie zachowuje się tak

Gość A ja naprawdę uważam że...
Zablokuj go na gg, na skype, usuń go z książki telefonicznej i zmień nr telefonu tak dla pewności, że jednak mu się kiedyś nie odwidzi i nie zadzwoni. Przecież nie chciałabyś z pewnością by tak prymitywny człowiek był Twoim życiowym partnerem... Pamiętaj, że najlepszym lekarstwem na nieszczęśliwą miłość jest... nowa miłość. Im szybciej sama nabierzesz do siebie szacunku i pokażesz mu, że takowego wymagasz od innych ludzi, tym lepiej dla Ciebie.

Gość eh...
ależ to proste. Dowartościowuje się w ten sposób albo jest totalnie niedojrzały i nieodpowiedzialny. Żaden normalny człowiek nie czerpie satysfakcji z czyjegoś cierpienia. W jakim jesteście wieku?

on 29 a ja 22

Gość fffaceeeeeeeeet
moze ty robiłaś mu tak samo wczesniej?

Gość eh...
tym bardziej uciekaj jak najszybciej i jak najdalej!

nie musze uciekac bo wiem ze NIGDY NIE WROCI JUZ tylko po prostu nie moge zrozumieć jego motywacji o co chodzi?

Gość A ja naprawdę uważam że...
No facet ma w głowie swojego własnego ptaka zamiast rozum i chce się poczuć "fajny"... Moim zdaniem to niesmaczny idiota... Trzymaj się od niego z daleka, naprawdę odpuść sobie... To nie jest ostatni facet na świecie.

Gość 9999999999988888
moze i nawet wroci jak zobaczy ze juz ci mija bedzie chciał bawic sie na nowo

Gość 9999999999988888
okazuj mu obojętność a nie becz za nim bo to go jeszcze bardziej nakręca

no poprawia sobie poczucie własnej wartości w ten sposob jak widzi twoją determinacje i czyta twoje wyznania

Gość pati215
sluchaj.... jezeli nie zapomnisz o nim on bedzie sie bawil twoimi uczuciami i zmarnujesz przez niego czesc zycia moja rada to daj spokoj z nim i poczekaj na swoja polowke powodzenia

Gość eh...
prawdopodobnie wróci i zacznie swoje gierki od nowa. I będzie się Tobą bawił, dopóki mu się to nie znudzi, nie znajdzie innej ofiary albo dopóki Ty mu na to pozwolisz.

Gość eh...
widzę, że więcej osób miało do czynienia z takimi podłymi gadami...niestety.

Gość no to nie fajnie
Jakbym czytała swoją historie :O Zerwał po 4 latach, ja bardzo kochałam... Nie narzucałam się, ale zaczął znowu pisać na gg, smsy, byłam ciepła i czuła jak wczesniej... potem cisza ponad pół roku i znowu zaczeły sie tym razem telefony!! Tym razem już byłam chłodna... Było mi baaardzo cięzko, ale przetłumaczyłam sobie, że przy tym człowieku bym tylko cierpiała... Wywaliłam go z gg, telefonu, wywaliłam wszystko co mi go przypominało... dalej miałam go w sercu, ale powtarzałam sobie, że to zły człowiek... Dzwonił uparcie dalej co 2-3 tygodnie i był taki jakby znowu mnie kochał... ale ja w tym czasie poznałam fantastycznego faceta, który kocha mnie i szanuje, od tego momentu bez najmniejszego trudu przychodzi mi NIE odpisywanie na gg , NIE odbieranie telefonów... Zobaczył, że zrobiłam sie chłodna,że już go nie potrzebuje i to nim wstrząsneło, myśle, że teraz żałuje ale to już jego problem... Musisz sie wziąć w garść i powidzieć sobie to co ja, że nie byłabyś z nim szczęśliwa, wywal wszystko!!! Na gg napisz mu "Byłeś niegrzeczny i teraz ja Cie zablokuje" i już nigdy więcej go nie odblokuj :) Wywal nr tel i nie odbieraj jak skojarzysz numer!! Na pewno niedługo znajdziesz mężczyzne który będzie na Ciebie zasługiwał :)

Gość hehehheee
miałam identyko jak dzwoniłam nie odbierał jak pisałam nie odpisywał a jak ja przestawałam wtedy on pisał..

Gość dawno bym kopneła w dupe
takiego palantaa

Gość widocznie ty go też tak
krzywdziłaś wcześniej i on teraz chce się odegrać

Gość yooo
no to nie fajnie- brawo :D