Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja18.........

on jest ode mnie sterszy o 9 lat a ja cos do niego czuje..

Polecane posty

Gość patrycja18.........

boje sie jednak zaangazowac....co na to powiedza moi rodzice? czy to przeszkoda..roznica miedzy nami? prosze o rady. z gory dziekuje

Gość pati215
jezeli czujesz ze to ten jedyny to idz smialo do przodu... jezeli rodzice zobacza ze to ten jedyny zaakceptuja go

Gość patrycja18.........
tylko ja naprawde sie obawiam... moja mama nie jest zbyt tolerancyjna poza tym boje sie ze bede cierpiala...on jest starszy i nie chce zeby znalazl sobie inna kobiete bardziej dojrzala

Gość nivnirawe
ale starsi właśnie często wolą młodsze :classic_cool:

Gość duell
mój mąż jest starszy odemnie o 8 lat..jest super :)....jesteśmy małżeństwem już ponad 5 lat...moi rodzice od razu go zaakceptowali bo wiedzieli ze to porządny chłopak...a ile masz lat?

Gość A ja naprawdę uważam że...
9 lat to żadna przeszkoda. Przynajmniej nie masz przed sobą gówniarza. Ale uważaj, starsi faceci są o niebo mądrzejsi niż Ci się wydaje i niektórzy bywają czasem przebiegli. Osiemnastolatka to "łakomy kąsek". Nie daj sobie zrobić krzywdy.

Gość mysle ze......
...milosc to nie jest cos co nakazuje nam "musisz miec przy sobie kogos w twoim wieku" kochasz to nie wypusc tej szansy z reki

Gość dodaj jeszczeże
młodsi starsze...

Gość patrycja18.........
mam 18 lat naprawde? wiecie ja naprawde zauwazylam ze on jest ekstra chlopakiem i naprawde dojrzalym do milosci

Gość duell
ja tez miałam 18 gdy zaczęliśmy chodzić :)...jesli to porządny facet to na pewno utworzycie świetny związek,zobaczysz :)

Gość patrycja18.........
tego sie obawiam tylko nie umiem pomyslec ze on chce mnie tylko na jakis czas a potem mnie zostawi naprawde nie potrafie tak pomyslec

Gość patrycja18.........
duell milo uslyszec:) naprawde... tylko raz juz mnie ktos oszukal przykra historia wiec teraz mam takie male obawy

Gość duell
a dlaczego ma cię chciec tylko na jakiś czas?....przeciez jesli się dogadujecie to dlaczego ma cię zostawić?..tylko dlatego ze jestes młodsza?...jeśli człowiekowi zalezy na drugim człowieku to różnica wieku nie ma znaczenia,uwierz :)

Gość A ja naprawdę uważam że...
Patrycjo a zadaj sama sobie pytanie, czy jest on warty choćby tej chwili krótkiej i jeżeli tak, to nie zaprzątaj sobie tym głowy tylko walcz o własne szczęście. Masz przed sobą o 9 lat mądrzejszego faceta, to wiele... Bądź ostrożna, życzę szczęścia!!! A co do rodziców... sami byli młodzi, poza tym póki co przecież nie wychodzisz za mąż. Równie dobrze 21-latek może się okazać ostatnim dupkiem nic nie wartym. To nie wiek o tym decyduje tylko to, kto ma co w głowie. Powodzenia!

Gość patrycja18.........
wiesz...jezeli cos ci sie przytrafi to pozniej to w tobie zostaje boje sie ze powtorzy sie to przykre wydarzenie, ale czuje ze to jest moja polowka i to mnie trzyma przy nim. nie spotkalam nigdy kogos tak dojrzalego i madrego

Gość duell
powiem ci jeszcze coś...zareczyliśmy się po 5 miesiącach ''chodzenia''...moi rodzice bez problemu to zaakceptowali...więc naprawdę wszystko zależy jaki jest facet a nie ile ma lat...

Gość patrycja18.........
do a ja naprawde uwazam ze dziekuje serdecznie bede uwazala choc wiem ze ten mezczyzna szanuje kobiety i nie potrafi bawic sie uczuciami

Gość duell
wiesz jesli ma się powtórzyć to się powtórzy...i bez znaczenia jest tu wiek...20-sto latek tez moze cię skrzywdzic...jesli czujesz ze to ta druga połowka to się nic nie bój...

Gość patrycja18.........
duell to swietnie ze sie wam uklada i ze na siebie trafiliscie:) my trafilismy na siebie przypadkowo i zauwazylismy ze moze to bylo przeznaczenie:) dlatego ze soba jestesmy bo sie rozumiemy

Gość beti bertipppp
moj jest 16 lat starszy-to milosc mego zycia,razem juz 4 lata

Gość patrycja18.........
tak fak masz racje. dziekuje

Gość duell
dzieki :)....może ty już też trafiłaś na tą drugą połówkę ;)

Gość patrycja18.........
fakt*

Gość patrycja18.........
milo mi to slyszec.... troche mi teraz lzej i jestem batdziej pewna sibie. dzieki wszystkim. pzdr