Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiecie mi.p

jak w domowy sposob wywolac porod? prosze o rade

Polecane posty

Gość powiecie mi.p
dokladnie mam 10lat hahaha pizdeczki ktore sie tak pocicie zeby mi cos odpisac

Gość powiecie mi.p
ale napisalam ze chce zeby dziecko bylo z 2008 roku, wtedy z mlodszym dzieckiem do jednej klasy beda chodzic

Gość dobre to
Jeżeli odp. na to pytanie jest "bo chcę żeby było jeszcze z 2008r." to jesteś zdrowo szurnięta :o

Gość do autora topicu
powiecie mi.p ja się nie spociłam głupia krowo :D widocznie musi ci się bardzo nudzić skor wymyślasz tak durne topici... a osoby tu obecne hm jakby to delikatnie powiedzieć.. lubią się pośmiać z głupoty ludzkiej. i ty właśnie dałaś nam tą możlwiość 🖐️

Gość powiecie mi.p
mialam niezly ubaw ile osob sie nameczylo piszac do mnie hahah, normalni ludzie nie odpisali by na taki topik a Wy sie pociecie i piszecie hehe:) fajne jestescie

Gość do autora topicu
`ile osob sie nameczylo piszac do mnie hahah` kurwa, odpisywanie debilon jest dla mnie tak męczące, że szok :O normalny człowiek zna podstawy ortografii 🖐️

Gość do autora topicu
debilom*

Gość powiecie mi.p
a jednak ciagle mi odpisujesz hahaahha

wiesz, ja rozumiem, że masz swoje powody, ale lepiej byłoby o nich pomyśleć kiedy planowałaś to dziecko i na przykład zajść w ciążę i zrobić TO dwa-trzy tygodnie wcześniej...:o jasne, dzieci się rodzą i w 5 miesiącu i żyja, są zdrowe, ale nie sądzisz, że tych porodów nikt nie wywołuje? ciąża nie bez powodu trwac powinna 38 tygodni (40 jak kto liczy), bo akurat tyle potrzeba do prawidłowego rozwoju dziecka w ósmym miesiącu wykształcają się do końca płuca, żeby dziecko mogło oddychać, dla dziecka lepiej (jeśli ma się urodzić wcześniej), żeby poród nastąpił w 7 miesiącu, nie w 8 a i tak w tym siódmy miesiącu dziecko od razu trafia do inkubatora, bo samo nie potrafi jeszcze oddychać... poczekaj, nie rób krzywdy dziecku, tyle wytrzymałaś, przecież ciąża to ważny okres do samego końca nie słyszałaś, że nawet w ostatnim miesiącu może coś pójść nie tak? masz przed soba poród, najbardziej traumatyczne przejście dla dziecka, zastanów się i staraj się zrobić wszystko, żeby umożliwić dziecku prawidłowy rozwój i bezpieczeństwo do samego końca ciąża kończy się, kiedy dziecko jest gotowe do wyjścia, nie kiedy TY tak zadecydujesz... :o

Gość dobre to
Tak, tak się namęczyłam, aż się normalnie spociłam.

Gość moorland
autorko, napociłaś to się ty, wymyślając ten temat. ja się jedynie spociłam ze śmiechu :D

Gość powiecie mi.p
dzieki za jedna normalna odpowiedz, bez kurwienia itd :O

Gość powiecie mi.p
moorland naprawde myslisz ze napocilam sie wymyslajac ten temat? pisalam wszystko od reki i jak widze nie trudno tu zlapac stado idiotek ktore beda sie meczyc i mi odpisywac hahah

a czy pomyslals o tym ze moesz zaszkodzic dziecku??? czy ta chec wczesniejszego urodzenia jest az tak wazna i warta ryzyka zdrowia dziecka???

Gość powiecie mi.p
chyba jednak nie jest warta masz racje