Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowopisze123

Jak go przekonać do tabl. antykoncepcyjnych?

Polecane posty

Gość ghnjm............
dziwna sprawa............... gdyby mu zalezalo na twoim zdrowu to by powiedzial wpsrost, a tak........ moze ci nie ufa i boi sie ze specjalnie kiedys nie wezmiesz i zlapiesz go na dziecko? ;) alb faktycznie jakies skoki w bok i nie chce cie zarazic? dziwna sprawa............

Gość sprawa jest prosta........
on wie, że jak będziesz brała tabsy to będziesz mogła sie kochać kiedykolwiek (i w jego mniemaniu z kimkolwiek) on jest po prostu zazdrosny i to w stopniu chorobliwym

Gość zapytam inaczej
też mi to przysżło do głowy, ale przecież używając gumek też można się spontanicznie kochać kiedy się chce, wystarczy zawsze mieć zapas przy sobie.... więc raczej nie o to chodzi, albo koleś ma jakieś tajemnice albo nalezy do tych zaborczych typów którzy chcą decydować za dziewczynę np jak może się ubierać, z kim może się spotykać, do jakiego ginekologa ma chodzić (np tylko do lekarza kobiety) coś u Was nie tak z relacjami skoro nawet nie umiecie rozmawiać szczerze zupełnie inna gadka by była gdyby koleś argumentował że nie ufa w skutecznosć tabletek albo gdyby powiedział że za dużo się nasłuchał o skutkach ubocznych i boi się o Twoje zdrowie wydaje mi się że on po prostu chce decydować za Ciebie albo coś ukrywa

Gość sprawa jest prosta........
kiciuś, wiem co mówię, bo jestem facetem, takie mysli czasami przychodzą do głowy, tylko widocznie jemu zbyt intensywnie

Gość faceci są jebnięci
tylko im seks w głowie i myślą że kobiety funkcjonują tak samo jak oni i stąd chorobliwa zazdrość.... zazdrość rodzi się z poczucia niskiej wartości i kompleksów....

Gość ja bym chciala zeby moj mi
zabronil :( Ale jemu to pasuje, ze biore :O

Gość faceci nie są jebnięci
tylko inni, gdy kobieta tego nie rozumie skazuje się na samotność