Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostoZksiezyca

ZAKAZANE ZWIAZKI

Polecane posty

Gość prostoZksiezyca

czy znacie historie takich zwiazkow?moze sami taki przezyliscie....?nie mam na mysli romansow z zonatym czy mezatka..chodzi mi raczej o osoby ktore z innych powodow nie moga byc razem..

nie wiem czy to się zalicza ale poznałam ostatnio chłopaka, który jest 8 lat młodszy ode mnie. nie wiem co z tego będzie ale ciągnie nas do siebie. najgorsze, że to syn sąsiadów mojej mamy. oni są jej znajomymi a chłopak ma maturę za pół roku... oj

Gość prostoZksiezyca
hmm to rzeczywiscie trudna sytacja..ale doszlo do czegos miedzy Wami?moja historia zaczela sie w L.O, do mojej klasy przyszedl nowy nauczyciel i...zakochalam sie(to bylo 5 lat temu-obecnie jestesmy malzenstwem:)

Gość alanya
zakochałam się ze wzajemnością w chłopaku.. ale nie możemy być razem bo on jest z moją najlepszą przyjaciółką.. a ja z jego najlepszym przyjacielem.. smutne

nie, nie doszło dlatego, że miałam opory, że jest taki młody. ale odnoszę wrażenie, że to nasnie minie

Gość prostoZksiezyca
alanya-wspolczuje...:( ale najwazniejsza jest lojalnosc wobec przyjaciol...tylko jesli oboje czujecie cos do siebie to czy ma sens tkwienie w zwiazkach z innymi..?zycie ma sie tylko jedno...

Gość prostoZksiezyca
i lojalnosc w tej sytuacji moim zdaniem polega na szczerej rozmowie..z partnerami.Nie mozna udawac ze sie kogos kocha

Gość alanya
oboje wiemy że nie należy przekładać miłości nad przyjaźń. a czemu nadal tkwimy w tych związkach.. no cóż.. może dlatego że możemy się widywać podczas wspólnych wypadów i nie wzbudzamy w nikim podejrzeń

fakt, nie ma co się męczyć. może nie będziecie razem, ale nie bądźcie też z kimś kog nie kochacie

Gość prostoZksiezyca
lulu..szczerze ja tez nie wiem co bym zrobila w Twojej sytaucji ale pamietajac siebie -nie patrzylabym na nic i na nikogo, na plotki, opine-wazny byl tylko on...taki juz ze mnie typ romantyczny:)

Gość alanya
wtedy i nasz kontakt by się urwał...;/ lulu myślę że na Twoim miejscu nie przejmowała bym się plotkami.. przynajmniej nikogo nie skrzywdzisz.. jak już tu dzisiaj padło: życie ma się tylko jedno

tak, tykol ja w tej sytuacji czuję się odpowiedzialna za niego, bo niby starsza to mądrzejsza, haha. a on widzę, że wariuje, zakochał się a mam dziewczynę, z którą jest 3 lata. nie chcę rzeby się z nia rozstawał, bo ja jeszcze nie wiem czego chcę. nie chcę rzeby się rozstawał z nią dla mnie. no i niech się uczy teraz a nie myśli po nocach o mnie i pisze, że spac nie może... boję się że taki chłopak nie złapie dystansu a ja ie chcę Go skrzywdzić, bo Go lubię bardzo no i... ciągnie nas jednak do siebie

Gość paulapaula
ja...zakochalam sie w przyjacielu mojego chlopaka. jestem ze swoim facetem 3 lata. i czuje sie potwornie swinsko. unikam spotkan gdy jest ten kumpel, ale najgorsze sa wspolne imprezy i gdy tancze z tym kolega...nie no...co ja przezywam to w glowie sie nie miesci:(((

Gość tylkojanikt wiecej
ja tez mam taka sytuacje Kocham kogos z kim nie moge byc ludzie nam na to nie pozwalaja wtracaja sie sieja plotki i wszystko co najgorsze tylko dlatego zebysmy nie byli razem :(