Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łotewerrr 24

2 opakowania tabletek anty brała o 17, pierwszą z 3. op wzięłam o 20.30, ale

Polecane posty

Gość łotewerrr 24

chcę brać o 17, po prostu zapomniałam, że dziś ten dzień. czy stanie się coś złego jeśli 2 i następne tabetki będę brać o 17????

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość no niech ktos cos napisze

Gość pomagajcie99999999999999
jejku nic sie nie stanie!!!!!!!!

ja biore tabletki przez 6 lat i zawsze biore na wieczor nie wazne czy to dopiero 18 czy 23 a wiec pokazalam ci na swoim przykladzie rozpietosc i jakos w ciazy nie jestem:) bez sensu takie panikowanie, mozna sie spozniac do 12 h i nie powinno sie nic stac

Gość drogie kobiety....
widzę, że sobie jaja robicie z antykoncepcji hormonalnej. Oto cytat z t. Antykoncepcja lub prokreacja z www.vademecum.zdrowia.prv.pl W przypadku antykoncepcji hormonalnej konieczne!!! jest zrobienie wstępnego badania poziomu hormonów, by zdeterminować wielkość późniejszej dawki. Jeśli się tego nie zrobi i zastosuje a. h. w ciemno, to można rozregulować układ hormonalny i mogą pojawić się problemy z owulacją, co w konsekwencji grozi bezpłodnością. Gdy lekarz ginekolog tego nie zrobi, to wręcz zażądać tego lub zmienić lekarza. Ponieważ tego typu antykoncepcja jest pewnym obciążeniem dla organizmu, nie wolno "igrać" z dietą, czyli odchudzać się!