Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemme

co kupic tacie pod choinke?

Polecane posty

Gość mam problemme

nie pije alkoholu, nie oglada meczy, nie grywa w gry komputerowe, nie pali, nie ma typowych meskich zainteresowna (jak i zadnych w ogole), skarpetki dostaje co roku (to samo z rzyrzadami do golenia i swetrami). nie mam normalnie ojecia co wymyslec :(

Gość ja kupilam
mojemu skorzany portwel bo jego juz sie rozlatuje:)

Gość Sarka--Farka
- dobry kryminał w twardej oprawie - portfel ze skóry - zestaw krawatów

Gość jak jestes nie zalogowany
hmm, no wlasnie. ksiazka raczej nie, bo nie czyta w ogole :O krawatow nie nosi. portfel dosatl na urodziny 😭. normalnie chyba kupie mu skarpetki, ale bedzie mu smunto pewnie jak wszysycy fajne prezenty dostaja :(

koszule od sweita tylko nosi. pracuje fizycznie wiec wtopa. nie nosi na codzien garniakow. zestaw do wina np po co? skoro w ogole nie pija> nie mam pojecia

Gość Walek Gibała
- coś do samochodu - dobre wino

Gość ja kupilam
jak lubi mecze kup mu jakis karnet na nie

samochod prawie zawsze mu myje bo lubie ;) do kina mamy okolo 60 km, wiec nie wiem czy zechce mu sie jechac, karte rybacka - wcae go to nie zainteresuje. cholera! jak to trudno kupic cos komu, co praktycznie calymi dniami tylko praca i dom bez zainteresowna. normalnie porazka!

a ile ma lat w ogole?? jak juz troche starszy jest to moze jakis biowital czy cos w tym stylu??

Gość Walek Gibała
to go podpytaj i gitara

Gość a ja kupon
ja uważam, że najlepszym prezentem jest czas. Tylko trzeba to podać w jakiejś formie - ja daję mycie samochodu, bo nie ma na to nigdy czasy i nie lubi, a że ja mieszkam na drugim końcu kraju to się pewnie ucieszy z wizyt :D

Gość ja kupilam
a moze kup mu ajkis fajny organizer z kalendarzem

Gość Walek Gibała
a jaki ma zawód i co robi ??

no pytalam, to zawsze sie usmiecha i mowi, ze on nic nie potrzebuje :O:O ma 55 lat, ale to nie jest typowy dziadek. jest zywotny i ruchliwy, z syropku by sie obrazil ;)

pracuje fizycznie w fabryce. cos tam przykreca i te pe ;) dojezdza rowerkiem do pracy. bo ma blisko. kalendraz nie jest mu potrzebny bo nie ma zadnych spraw do zapisania :O

Gość a ja kupon
napisz piękne zaproszenie na całodniową wycieczkę - może jest jakieś miejsce, które lubi? Zaproś do restauracji albo co....

Gość ja kupilam
to moze kup mu torbe na rower zeby mogl schowac potrzebne rzeczy.moj tata uwielbia jezdzic rowerem i wiem ze takie cos bardzo mu sie przydaje:)

Gość Walek Gibała
o właśnie , sakwa rowerowa

Gość Stylowy
a co powiesz na "zestaw dla ojca 2009":D?? podpisujesz tak paczuszke a w srodku playboy lub inna gazeta dla mezczyzn, piwo ale nie koniecznie ale jesli juz to jakies lepsze, kapcie musza byc:D jakis film lub plyta z muzyka mozna zaniedbac jesli fundusze sa skromne:D pasek i chyba wiecie po co:D:D oraz krawat:D mozna dodawac jeszcze cos od siebie i cos odrzucac ale postaraj sie zeby byly 3 rzeczy w paczce:D

Gość ce33wds4
Ja proponuję do prezentu dorzucić taką koszulkę http://www.megakoszulki.pl/Najlepszy,tata,na,swiecie,1,T-shirt-p955.html Specjalnie się nie wykosztujesz, a gwarantuję Ci, że taki prezent będzie dla Twojego taty znacznie cenniejszy, bo poczuje się doceniony :) Drobny gest, a zrobi mu się miło :)

Gość o kur.. hahahahahahhahahaaaa
gdzie wy temat taki znalezliscie? co tam 5 lat tatulek na prezent poczeka ale sie doczeka :P

Gość milciak
poprostu masakra jakiaś nie wiem co kupić tacie mam mało kieszonkowych w tym momencie i chyba duzo nie uzbieram pliss proradźcie!

Gość gość
Zobaczcie sobie wszyscy tą stronkę: http://tyi4.pl/r/G32ddd , Każdy na święta możne zgarnąć na niej iPhone :) Polecam, dowiedziałam się od tym od koleżanki która sama ma iphone :D Ja mojemu tacie dam też właśnie telefon bo to jest super prezent

Gość gość
Zobaczcie sobie wszyscy tą stronkę: http://tyi4.pl/r/G32ddd , Każdy na święta możne zgarnąć na niej iPhone :) Polecam, dowiedziałam się od tym od koleżanki która sama ma iphone :D Ja mojemu tacie dam też właśnie telefon bo to jest super prezent.