Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona i zawiedziona

Kłótnia z chłopakiem o Święta.. - proszę o radę

Polecane posty

no i co on dobrego prezentuje swoim zachowaniem? Porozmawiaj z nim jeszcze raz, jesli planuje z Toba przyszłość to powinniscie miec takie sprawy ustalone- jakis kompromis moze?:> Jesli nie wykaze dobrych checi do rozmowy to kopnij w dupsko i jedz sama.Baw sie dobrze! Pomysl= z dwojga złego lepiej spedzic rodzinne swieta z bliskimi- oni nie pozwola Ci sie smucic:P najesz sie pysznosci, porozmawiacie:) a on bedzie mial czas pomyslec jak glupio sie zachowal

Tak więc to wszystko moja wina, to ja jestem nienormalna i mam nienormalne oczekiwania, dzięki. Wiem jakie miał życie i co przeżył, ale skoro jesteśmy razem i się kochamy, to czy to coś złego, że chcę pokazać Jemu inne życie, że chcę by zobaczył szanującą się rodzinę, że chcę by pewne wzorce, wartości wprowadził do naszego wspólnego życia, o ile będziemy razem. Rozmawiam z Nim dużo o tym co było, co przeżył, przeżywa.. naprawdę chcę dobrze

Gość tajana22
Mój facet też tak mówił "pokaże ci piękne święta" :) Nic gorszego nie widziałam na świecie. Może dla niego to było piękne he he

Gość kakaall
Nie, ty tylko jesteś do bólu normalna, plus pozbawiona niestety elementarnej empatii. I może faktycznie, dobrze ci ludzie radzą - znajdź sobei, dziewczynko, normalnego jak ty chłoptasia, a jemu zrób przysługę i zostaw w spokoju. Co jest złego w tym, że pokażesz mu rodzinne święta? Przyszło ci do głowy, że jego to może boleć, że tego nigdy nie miał???? I będą mu cholernie przykro, bo to nie jeste JEGO rodzina. A ty póki co wpisujesz się tylko w jego ciąg wyobrażeń, że święta to kłótnie i szarpanina.

Gość kostucha bez ucha
jedziecie po dziewczynie, bo jest proświąteczna. a to nie jej wina, że facet ma swoje traumy, które dodatkowo przelewa na nią i wyzwala w niej poczucie winy za to, że ona chce święta spędzić z rodziną, a on kręci nosem. to z facetem jest coś nie halo, a nie z nią. i to facet jest egoistą nie ona, ona go wysłuchuje, próbuje rozwiązać problem, a on się zaparł i ma w dupie, co dziewczyna przeżywa. no sorry. autorko, po co ty się nim przejmujesz? dał co do zrozumienia wyraźnie, że święta go nie interesują, więc ciebie nie powinno interesować to, co on będzie robił w wigilię. jedź i się baw w RODZINNEJ atmosferze, bo rodzina nigdy nie wbije ci noża w plecy, a twój facet właśnie to zrobił.

Taaaaaaaaaaa ona jest nie wrażliwa bo zmusza biedaczka do świętowania.Taką traume przeżył,że szok.I teraz z racji tego ona też ma miec zepsute każde święta bo ma mu wspólczuć-biednemu.A może ruszył by koles mózgownica i wczuł sie w jej położenie,co?To takie wielkie poswięcenie z jego strony dla niej?Będzie miał kolejna traume?Ma szansę zobaczyć,ze nie w każdej rodzinie święta to koszmar.A nawet jeżeli nie zmieni zdania na temat świąt to chyba tyle może zrobic dla ukochanej osoby by byc z nią i jej rodziną choc przez jeden dzień,skoro dla niej to takie ważne!

Czyli to że nidy ich nie miał oznacza, że już zawsze On będzie chciał spędzać Święta osobno a ja mam się z tym pogodzić i tyle, co to to na pewno nie!!

Gość wg mnie to
zwykły prostak, który nie jest wart ciebie