Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malvaa

Czy są tu kobiety po więcej niż jedna cesarce? mam pytanie

Polecane posty

Gość malvaa

miałam zabieg, przy którym wykonano mi cięcie jak przy cc, teraz jestem w ciaży, być może będę musiała mieć mieć cesarkę, ale w takim razie jak wykonane zostanie drugie cięcie, pierwsze mam poziome na podbrzuszu, czy drugie będzie musiało iść pionowo przez brzuch...wolałabym tego uniknąć, teraz mimo blizny nie mam problemów z ubraniem bikini, bo jest tak nisko, ze kostium ją swobodnie zakrywa, ale na brzuchu:-o moze głupie pytanie, ale ja naprawdę nie mam pojęcia...dziekuję z góry za odp.

Gość seventy88
cc wykonuje sie tuż pod linia majtek. Wiem że jak było wiecej cc ale przerwa miedzy nimi byla ok3 lata to cieli w tym samym miejscu. pionowo raczej nie beda cie cieli

Gość taaaaaaaaaakk
cesarki nie robi się juz pionowo:) teraz robią poziomo ,jak najniżej.Prawie nie widać:) A przy drugiej u mnie nacinają tuć nad i wycinają starą bliznę i jest jedno ciecie:)

Gość malvaa
o to super, ja miałam zabieg dwa lata temu, obawiałam sie strasznie, ze teraz będzie kolej na brzucho, widziałam takie brzuchy i naprawdę ta rozdzielają ca się skóra, wygląda jakby się miało tyłek z przodu:-(

Gość taaaaaaaaaakk
bo kiedys rozcinali brzuch pionowo od cycków do samego tyłka:oJa miałam cesarkę,czeka mnie kolejna.Nie ma prawie śladu po poprzedniej,jest tak nisko nacięcie i zrobiło sie białe.Jest niewidoczne.I teraz będą mnie cieli w tym samym miejscu.

Gość seventy88
Ja jestem pielęgniarka i też widziałam takie pionowe blizny i to teraz naprawde wyglądaja paskudnie. Ale tak tną tylko lekarze starej daty lub całkowite beztalencia lekarskie :P Także nic sie nie bój :)

moja szwagierka miesiac po urodzeniu dziecka (przez cesarke)zaszla w kolejna ciaze......i miala kolejna cesarke.miala naciecie nizej niz poprzednia i nic nie widac!!!!!!