Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutna 26

boję się że już zawsze będę dziewicą

Polecane posty

Gość bardzo smutna 26

nigdy nikogo

Gość dzingishan
odezwij sie ja to zmienie:)

Gość bardzo smutna 26
bardzo proszę o poważne komentarze i nie naśmiewajcie się ze mnie

Gość dzingishan
ja sie nie smieje tylko skladam propozycje rozdziewiczenia:P

Gość mój brat mój koszmar
ale dlaczego nigdy z nikim nie byłaś? Chodzi o twój charakter, czy o wygląd, poglądy, czy jeszcze coś innego?

Gość bardzo smutna 26
oczywiście że robię....ale to nic nie daje......chyba nikt mnie nie chce:(

Gość dzingishan
ja cie chce:)

Gość bardzo smutna 26
nie wiem o co chodzi, poprostu nie wiem:( jestem całkiem ładne, sto razy brzydsze mają facetów, charakter mam ok, poglądy też w porządku:( mam duże wymagania ale bez przesady

Gość mój brat mój koszmar
A jak wielu masz znajomych? Często wychodzisz gdzieś, na zabawy, do klubu itp?

widocznie faceci którzy Ci się podobają tez mają duze wymagania, ale bez przesady-zacieszaj się bo niedługo zamieszkasz z krasnoludkami w jakimś zamczysku;)

Gość jednym słowem jestes chodzącym
ideałem a nikt nie chce cię nawet przelecieć :D dziwne trochę nie sądzisz? może tylko masz wygórowane zdanie o sobie a jesteś przeciętna, niebyt inteligentna lub masz poglądy rodem z radia maryja?

bardzo smutna 26 proszę rozwiń termin \"duże wymagania\" bo w tym może tkwić problem. Wymagania masz odnośnie charakteru, ilości kasy? Ludzie mają wady i radzę to zaakceptować, chyba że czekasz na księcia który na białym koniu porwie cię do lepszego świata. W takim wypadku życzę powodzenia.

Gość bardzo smutna 26
nie jestem ideałem wiem o tym, ale przecież nikt nie jest idealny.....często wychodzę ale tak na dobrą sprawę obracam się wciąż w kręgu tych samych znajomych

nikt jej nie chce a sama przed sobą usprawiedliwia się że to przez duże wymagania :D

Gość bardzo smutna 26
no więc dobrze - rozwijam duże wymagania, ja jestem po studiach - więc chciałabym żeby on też był wykształcony, ale to nie na 1szym miejscu, są wazniejsze rzeczy, chciałabym zeby nie palił papierosów, był miły dla ludzi, nie wywyższał się, miał poczucie humoru, ogólnie był dobrych człowiekiem co do wyglądu to żeby nie było się z nim wstyd pokazać.TYLE. Wiadomo że jakbym złapała złotą rybkę albo coś i mogłabym wybierać wygląd to tych cech byłoby więcej, ale wiem jakie są realia no i co jestem baaaaaaaardzo wymagająca???

zapomniałaś siebie scharakteryzować aby było widać różnice i powód tego że jest jak jest.

Gość bardzo smutna 26
nikt jej nie chce a sama przed sobą usprawiedliwia się że to przez duże wymagania i tu cię muszę zmartwić, bo jakby mi nie zależało na cechach charakteru ani na niczym to już dawno bym wybierała w facetach różnego pokroju

pocieszaj się dalej.

Gość bardzo smutna 26
bardzo proszę: mam dokładnie 170, jestem szczupła, mam długie ciemne włosny, niebieskie oczy

ciemne włosy i niebieskie oczy?rzadko spotykane - coś koloryzujesz.

ale o to mi chodziło wiedziałem że opisując siebie opiszesz tylko wygląd ;)

Gość bardzo smutna 26
ciemne włosy i niebieskie oczy?rzadko spotykane - coś koloryzujesz. a jednak możliwe:) opisałam tylko wygląd z dwóch powodów po pierwsze dlatego że gdybym miała opisać co innego niż wygląd to zajęło by mi to o wiele więcej miejsca i czasu a teraz mi się nie chce bo zaraz się zbieram do wyjścia po drugie: widać z form twoich wypowiedzi że jesteś niedokształconym imbecylem dlatego nie będę narażać się na pośmiewisko z twojej strony opisując swoją pracę, studia i zainteresowania bo pewnie z zazdrości napisalbyś coś głupiego, a widać jak stąd na giewont że sam nie umiesz do trzech zliczyć, narka:):):)

"po drugie: widać z form twoich wypowiedzi że jesteś niedokształconym imbecylem dlatego nie będę narażać się na pośmiewisko z twojej strony opisując swoją pracę, studia i zainteresowania bo pewnie z zazdrości napisalbyś coś głupiego, a widać jak stąd na giewont że sam nie umiesz do trzech zliczyć," i sie dziwisz , ze jestes sama kal po kilku postach rzucasz miesem :classic_cool:

chociaż raz napisałaś coś w miarę.Gdybym był imbecylem to pisałbym narka lub inne śmieszne wyrazy, których normalni dorośli ludzie nie używają :D nie mówiąc o wykształconych. Studia teraz ma każdy ale jak widać nie każdy jest wykształcony.

ona jest z tych które lubią tylko tych którzy im przytakują, a że z reguły takie osoby "przytakujące" to ofermy to jest dziewica jeszcze :P