Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutna 26

boję się że już zawsze będę dziewicą

Polecane posty

ale głupoty chrzanicie nikt jej nie chce a sama przed sobą usprawiedliwia się że to przez duże wymagania a to nie było obraźliwe??????? jak dla mnie to jest gorsze niż powiedzieć że ktoś jest imbecylem, nic dziwnego że się wkurzyła, przestańcie chrzanić głupoty i pozaglądajcie w swoje życia, najłatwiej kogoś krytykować, dlatego właśnie nieczęsto zakładam tego typu topiki na forum, zaraz odezwie się banda kretynów którzy uważają że wszystko wiedzą najlepiej i są najmądrzejsi i żeby nie było ze przytakuję bo jestem ofermą - mam dziewczynę, w kwietniu ślub

jeszcze jedno - jedną rade ci dam autorko - nie szukaj tutaj porady życiowej na tym forum bo może kilku sie znajdzie takich co faktycznie potrafią wysłuchać a reszta to tak jak widać wyżej, po co się dodatkowo denerwować? daj sobie spokój:) i nie martw się, bądź optymistycznie nastawiona i uśmiechnięta i nie wierzę żeby miało ci się nie ułożyć

bardzo smutna 26 po opisie twoich wymagań musze stwierdzić że po prostu masz pecha, nie spotkałaś jeszcze odpowiedniego faceta.Prędzej czy pózniej każdy zastanawia się czy być z kimś (kimkolwiek) czy pozostawać samemu. Może zmień towarzystwo aby poznać kogoś nowego, fajnego kto przypadnie ci do gustu. Życzę ci tego , głowa do góry. Nie zadręczaj się.