Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka_10.10.1979

Mój ojciec złapał mnie z moim facetem w łóżku teraz naciska na ślub

Polecane posty

Zrobiłam to w swoim mieszkaniu , nie zamknełam drzwi i nagle wszedł mój tata . Nic nie mówił przez jakis czas , a teraz coraz częściej mnie naciska bym wzięła z nim ślub . Tłumacząc to tym że mam już jedno dziecko i nie chce bym po raz drugi została panną z dzieckiem .

Gość Masakraaaaaaaaaaaa

Gość pytam powaznie ....
Majka_10.10.1979 --dziwisz się?:O taka duza a w domu starych z coraz to nowymi bachorami wciaz siedzi :O

Gość tere fere morele
Przecież mówi, że była w swoim mieszkaniu :o Jeśli utrzymujesz się sama, masz własne 4 kąty, to jemu nic do tego. Ja mieszkam z chłopakiem bez ślubu, zarabiamy nieźle, mamy własne mieszkanie i rodzina przeżyć nie może, że nie mają żadnego sposobu nacisku :P

Nie z bachorami tylko z dzieckiem . Mam tylko jednego syna , a ze swoim narzeczonym zrobiłam to w swoim mieszkaniu , niestety nie zamknełam drzwi na klucz i wszedł mój tata

Gość tere fere morele
Nie przejmuj się i tyle :) Swoja drogą Twój tata myślał, że się za rączki tylko trzymacie? Jesteś dorosłą kobietą, matką, masz prawo decydować o sobie, a już zwłaszcza o tym, co robisz z narzeczonym we własnym mieszkaniu.

Gość pytam powaznie ....
Majka_10.10.1979 nie zamykasz się na klucz?:O swoja droga jak narzeczony, to czemu nie bierzecie slubu..

Gość tere fere morele
Bo nie każdemu chodzi o biała sukienkę i zadowolenie rodziny. Jak ma jakieś wątpliwości to lepiej się nie spieszyć. Zechce, to weźmie, nie?

wytłumacz to mojemu ojcu , czuje że mnie kocha , chce dla mnie jak najlepiej , ale zawsze to wszystkiego mi się wtrąca . Do wszystkiego , nawet do wychowywania mojego dziecka oczywiście planujemy kiedyś ślub , ale jeszcze nie teraz

Gość tere fere morele
To powiedz mu, że nie chcesz postępować pochopnie, chyba że chce mieć córkę rozwódkę ;) Poproś o czas i zapewnij, że wolisz tak poważny krok z każdej strony przemyśleć niż popełnić wielki błąd. Coś w ten deseń... Nie musi to być 100%owa prawda :]

Gość gotowanie jest trendi
a ja mam takie pytanie za co tata Cie złapał za nogę, rekę, coś innego ? :classic_cool:

Zawsze jak mu o tym mówie , to na chwile przerywa temat ale tylko na chwile . Ciężko jest mi mu zwrócic uwage , bo wiem że robi to z troski , moja mama ma inne zdanie niż on na temat mojego nie formalnego związku , akceptuje to .

Gość tere fere morele
Majka - nic nie zrobisz, wiem z doświadczenia. Ale dopóki on sobie tylko gada, to to olewaj i rób po swojemu. Jemu się wydaje, że spełnia wobec Ciebie ojcowski obowiązek... Pewnie źle by się czuł, gdyby milczał. A tak... on sobie pogada, Ty obiecujesz to przemyśleć i każde wraca do swojego życia. Głupie? Czasem inaczej się nie da. Bo czasem z "czystej troski" moi "teściowie" by nam życie na 10 lat do przodu zaplanowali... I mało co trafia, chyba, że na chwilę.

Gość zu-zul-ka
Majko ! Sprawa jest i drazliwa i delikatna zarazem. Trudno nie znajac ani Ciebie ani tez twojego ojca, dac jakas konkretna rade . Mysle, ze powinnas z nim szczerze porozmawiac. Jezeli Cie kocha to pewnie zdolasz mu wytlumaczyc, ze narazie Twoj zwiazek rozwija sie swoim tokiem i nie chcialabys nic na sile przyspieszac. Sprouj wytlumaczyc tacie, ze na szczescie w dzisiejszych czasach byc panna z dzieckiem to nie jest najgorsze co moze spotkac dziewczyne. Napewno lepiej dla dziecka gdy ma przy sobie obydwoje rodzicow. Czy dla twego taty nie jest wazniejsze abys byla szczesliwa ? Porozmawiaj z nim szczerze. Swoja droga postaraj sie go nie zawiezc. Zabezpieczaj sie przed zajsciem w nieplanowana ciaze, bo to mogloby skomplikowac znacznie sytuacje. Zycze powodzenia w rozmowie z tata .

Gość Maja_10.10.1979
Oczywiście , każde z nas wraca do swojego życia , ale to jego wtrącanie się do wszystkiego co mnie dotyczy troche mnie męczy . Mówi że takim zachowaniem daje swojemu dziecku zły przykład

Gość a ja mam pytanie teraz takie
skoro to jest TWOJE MIESZKANIE, nie mieszkasz już z rodzicami to jak to jest możliwe, by Twój tata wchodził sobie do TWOJEGO mieszkania jak do siebie? Rozumiem rodzice, bliskie relacje, no ale jesteś u siebie, w swoim własnym mieszkaniu, a nie pokoju u rodziców, to dlaczego tata Ci wchodzi jak do siebie bez pukania?!

Gość a ja mam pytanie teraz takie
Jimena skoro ci brak słów to się nie odzywaj!!!

Jimena a ty zapewne jestes święta. faceta przed ślubem nawet za rękę nie wzięłaś, o pocałunku nie wspomnę. całe życie krzyżem leżysz. TO TERAZ TEż WYPIERDALAJ, KRZYżEM W RAMACH POKUTY LEżEć! ZA WULGARYZMY I BRAK SZACUNKU DLA DRUGIEGO CZłOWIEKA!!!!!! będziesz miłował pana boga swego... ,.a bliźniego swego jak siebie samego." mówi Ci to coś, hipokrytko??!!

AUTORKO przepraszam za offtopic, ale jak widzę tych świętych z papieru wyciętych to mnie kurwica na miejscu bierze...

Gość lolitto
Jimena się wkurwia, bo ją rzucił chłopak Majki, bo zamiast barabarzyć odmawiała litanie na klęcznika

Do Cięta rajstopa : Nie słuchałam się go całe życie , ale coś w tym jest co piszesz , bo on zawsze miał wpływ na moje dezycje . Teraz jednak zrobie po swojemu .

Gość lolitto
Jimena się wyżywa, bo ma 0 znajomych na naszej klasie ;)