Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka_10.10.1979

Mój ojciec złapał mnie z moim facetem w łóżku teraz naciska na ślub

Polecane posty

Gość trelele molele
Majka.Zostalam sama z dzickiem.Ile mialo jak rozstaliscie sie z jego ojcem.Byliscie malzenstwem?I jak udalo ci sie poznac faceta majac dziecko?

jimena obelgi z ust takiego popaprańca jak ty spływają po mnie jak po kaczce... dla mnie jesteś tylko śmieciem.

Gość wlasnie widać jaka z Jimeny
katoliczka - lepiej nie wystawiaj katolikom złego świadectwa.:O:O:O

Gość myszzzzzzzzz
Ludzie, przeciez ta cała Jimena tylko prowokuje i kombinuje, jak was wkurzyć. Najlepszym lekarstwem jest brak zwracania uwagi.

Gość ebambiiiiiiii
Jimena ty to jakaś popaprana jesteś. Sama jestem katoliczka ale ma w sobie tolerancję dla życia i wyborów innych ludzi... a ty... szkoda gadać.. kiedy czytam twoje wypowiedzi to mi wstyd, że piszesz o sobie - katoliczka... raczej jesteś jakąś śmieszną prowokatorką.. albo popapraną niezaspokojoną starzejącą się dewotą... do autorki... trzymaj sie dziewczyno.. nie pozwalaj na siebie wywierać presji nikomu.. twoje życie, jak co się spieprzy będziesz mogła mieć pretensję tylko do siebie.. powodzenia.

Gość trelele molele
Dlugo bylas sama zanim go poznalas?Jestem w ciazy, facet tez zwial.I mysle czy tez mam szanse poznac kiedys faceta, ktory zaakceptuje fakt ze mam dziecko?

Gość xcfgfghghvc
jestes 79 rocznik??? az zal sciska jaka z ciebie glupia dziwka. nie dosc ze pieprzy sie i nie patrzy nawet czy nikt nie wejdzie to jeszcze pisze o tym na forum. naprawde dziwkarstwo i wulgaryzm osiaga juz taki poziom ze tylko sie za glowe zlapac... ale mnie juz nic nie diziw. tylko dziwi mnie ten brak wstydu przed wlasnym ojcem!!! naprawde autorko topiku zastanaow sie nad soba co ty soba reprezentujesz i moze troche wstydu i skromnosci...

nie poddawaj się naciskom. to Twoje życie i musisz je układać po swojemu. żebyś później nie miała żalu do kogoś albo do siebie- że uległaś. jeżeli nie chcesz jeszcze brać ślubu- nie rób tego.

Nikt nikomu nie daje prawa żeby nazywac mnie dziwką , ale trudno głupota ludzka nie zna granic . Byliśmy sami w mieszkaniu nie myślałam o tym że ktoś przyjdzie .

jimena pokrako, idź zamknij się w swojej grocie wiecznej dziewicy i nie pierdol tu więcej, bo nikogo twoje średniowieczne poglądy tu nie interesują;)

Gość ebambiiiiiiii
Jimena się wybiela bo na co dzień pracuje w burdelu.. to musi jakoś odreagować

wiesz, Maja, dziwi mnie w ogóle, że Twój ojciec wszedł tak sobie po prostu do Twojego mieszkania. i teraz jeszcze jakieś żądania wysuwa. ja rozumiem, można być ze sobą blisko, w bardzo dobrych stosunkach, w końcu to ojciec. no ale kurcze, nie jesteś dzieckiem, byłaś we własnym mieszkaniu.. jak sie nie słyszy "proszę" to się nie wchodzi.

Gość lolitto
Jimena dorabia machajac w familiadzie

Gość bellassaima
ludzie nie zwracajcie na tego popapranca uwagi- pewnie sama jest niechcianym bekartem i nie moze tego zniesc wiec ja trzepie.A pisz sobie smieciu, pisz, takich jak ty to na taczkach z gnojem jak Jagne wywiesc buhahahah kretynka

Twój ojciec w pewnym sensie sie martwi o Ciebie, skoro już raz ktoś Cię zostawił gdy zaszlaś w ciążę to nie chce żeby sytuacja się powtórzyła choć ślub nie jest gwarancją...

Gość ebambiiiiiiii
do autorki jesteś dorosła. jesteś matką. pracujesz. nikt nie ma prawa cię obrażać ani wywierać nacisków. moja mama, kiedy wiedziała, że już długo nie pożyje powiedziała mi kilka rzeczy o których nigdy nie zapomnę. m.in. ze każda kobieta ma prawo żyć jak chce i z kim chce i nie musi sie liczyć ze zdaniem innych. ona sama tak nie potrafiła i całe życie tłumaczyła sie i podporządkowywała innym.. a była bardzo zaradną i odnoszącą sukcesy w życiu zawodowym kobietą. zaczęła żyć dla siebie i w zgodzie ze sobą dopiero u schyłku życia.

Jimeno , odpierdol się od mojego dziecka , idź na leczenie . Shao_Lin , tak się już stało jak pisałam mój tata zapomniał się i wszedł .

"każda kobieta ma prawo żyć jak chce i z kim chce i nie musi sie liczyć ze zdaniem innych." święte słowa. Maja, nie daj się:)

DROGA AUTORKO NA MIEJSCU TWOICH STARYCH WYRZUCIŁA BYM CIEBIE Z DOMU RAZEM Z TWOIM BĘKARTEM

Gość ebambiiiiiiii
Jimena kretynko doczytaj.. ona ma własne mieszkanie... masz problemy z czytaniem????