Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 21, 2008 ;) jak co roku całą premię świąteczną przeznaczyłam na prezenty dla najbliższych ( siedem osób + pies + dwa koty ) :) jestem spełniona, spłukana i szczęśliwa :D Wesołych Świąt )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marietka afrodytka 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w planie mam łykanie 0 Napisano Grudzień 21, 2008 a jak duża była ta premia? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Santa Caludiaaa Napisano Grudzień 21, 2008 ja też uwielbiam robić prezenty:):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 21, 2008 1000 zł ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziattt Napisano Grudzień 21, 2008 to tak jak ja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 21, 2008 słuchajcie!!! co to za piosenka świąteczna babki śpiewają o aniołach co stoją za rogiem...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w planie mam łykanie 0 Napisano Grudzień 21, 2008 DeSu- Kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 21, 2008 dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szejset_kilo_volt 0 Napisano Grudzień 21, 2008 tysiaka to ja bym wydała w godzine... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 21, 2008 szejset ;) ja na siebie też :D z przyjemnością ;) ale dla bliskich musiałam trochę pogłówkować to trwało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 21, 2008 nic się nie martw Luśka, każdy z nas przeżywa dokładnie to samo :P wesołych i moczopędnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 21, 2008 ŻADNA SZTUKA:P.GDYBYŚ PRZEZ 2 DNI ZAROBIŁA TYLE CO ZARABIASZ PRZEZ ROK TO BY BYŁO COŚ:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Cześć Luśka, cześć ladacznica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 21, 2008 cześć jakaś jestem spięta wewnętrznie :O coś mnie gniecie od środka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Chyba to gniecie:P : http://korespondentdrogowy.pl/galeria/kotarski/Krotka_relacja/Krotka_relacja_0d.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach