Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka91

nadal kocham mojego byłego, a w tle pojawił się inny...

Polecane posty

Gość kamilka91

Witam Was. Mam pewien problem. Rok temu rozstałam się z chłopakiem, ale nadal go kocham;/ A ostatnio poznałam fajnego chłopaka, zaprosił mnie nawet do kina, byliśmy 2 razy na spacerze... Jednak ja nie wiem czy pakować się w ten związek, mam wątpliwości, bo ja nadal kocham mojego byłego;( Tego też bardzo lubię, chciał mnie nawet pocałować głębiej, ale jakoś się wymigałam... I mam pytanie: Co ja mam robić? Czy wejść w związek z nim i może zapomnę o tamtym, czy lepiej mu powiedzieć prawdę? Proszę o pomoc

Gość Mnietek
jesteś szmatą i nikim

Gość kamilka91
no właśnie słyszałam że najlepszym lekarstwem na starą miłość jest nowa... ale ja jednak nie kocham go aż tak bardzo jak tamtego, a o poprzednim już tyle razy próbowałam zapomnieć ale bez skutku! Chyba mu powiem...

Gość Siostra dobra rada
Nie pakuj się w nowy związek dopóki nie będziesz pewna, że zapomniałaś o byłym. Pozwolisz zaangażować się nowemu chłopakowi, będziesz przed nim udawać, że jest ok, aż pewnego dnia zorientujesz się, że nic z tego nie wyjdzie i skrzywdzisz chłopaka. Byłam w takiej sytuacji, jako ta druga i uwierz, nie było to przyjemne uczucie.

Gość kamilka91
a może umawiać się z obydwoma ? Bardzo lubie sex i tylko taki ukłąd mnie zaspokoi, żaden z facetów sam mi nie dogodzie

Gość idź się leczyć

Gość Borewicz07
szmata i zdzira zawodowa