Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oferrrma

Są tu gorsze blondynki ode mnie?

Polecane posty

Gość oferrrma

zaczełam sprzatac i zapalilam świeczke dla świątecznego klimatu postawiłam ja nad telewizorem pod szklaną półką , z grubsza sprzatnelam i poszlam do kuchni myc szafki myje i myje po czasie "WIELKIE DUP" ja what the fuck ? :o lece do pokoju patrze pękła szybo półka 😭 , łapie szklo patrze a obok lezy czekoladowy mikolaj caly stopiony 😭 wzielam swieczke zeby zgasic i jebut caly wosk sie wylał na telewizor :o na ekran :o:o😡 szybko zlapalam mikolaja i go do lodowki wsadzilam :o:o:o ale ze mnie oferma😭:D:o

Gość oferrrma
czym zetrzec ten wosk? :o

Gość dupcyngier
cipom

Gość monykaaaaaa
łajzo nie przejmuj sie:) ja sie pomotalam w kablach przy sprzataniu kolo biorka i zrzucilam monitor, chcialam go postawic i spadl komputer na ziemie i wzmacniacz.. boze ile ja huku w domu narobilam. z biorka spadla tez szklanka czego nie zauwazylam i zrobilam 3 kroki do tylu gołymi stopami i ała.. leżalo te dno ze szpicami szkla i mi sie 3 cm szkla wbilo do stopy i przebilo miesien. takze swiateczne porzadki skonczylam na pogotowiu.

Gość monykaaaaaa
i nie jestem blondynka hehe wrecz przeciwnie - czarna

Gość LauraPalmerr
To ja nawet nie zaczynam...

Gość oferrrma
ale ten mikolaj chyba nie przezyje :o wyglada jakby go walec wyrownalec przejechal :D moj facet mnie zabije kupil i postawil powiedzial ze jak go zjem przed swietami to mnie zabije i co? zabilam go 😭 i telewizor nowy!!!! :o:o

Gość monykaaaaaa
ja bym sie pulka przejmowala i telewizorem nie mikolajenm :P

Ej no, nie jest tak źle, skoro martwisz się tym, co Twój facet powie w związku z unicestwieniem mikołaja a nie telewizora...

Gość rybka po grecku
tylko nie stopiony mikolaj!! niee!!! kij z polka i tv ale chlopak cie przeciez o tego mikolaja zabije! hehehe

Gość oferrrma
:D zartowalam przciez zyje wiec chlopak mnie nie zabil:) dzisiaj bede skrobala tv :o

fajne jesteście, uśmiałam się po pachy :D niewielu ludzi potrafi się śmiać z samych siebie, to bardzo duża zaleta dziewczyny wesołych świąt!!

a ja 2 razy zostawilam samochod pod marketem włączony z kluczykami w środku :) a z tydzien temu postawilam świeczkę pod choinka u dziecka w szkole :/ I jakie fajerwerki byly :)

:D:D ale jaja :D:D kurde żeby mi tak jakaś laska zalała telewizor, zwaliła komputer, czy zepsuła cokolwiek podczas SPRZĄTANIA :D:D uśmiałbym się i ewentualnie kupił nowe :D a tak to sam muszę dygać na szmacie :) Cóż takie życie :D