Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___chłopak___

moja dziewczyna się mnie boi a zwłaszcza stosunków

Polecane posty

jeszcze jedno - zanim zaczniesz się starać i zdobywać jej zaufanie, sam sobie odpowiedz na pytanie: czy dasz radę? nie chodzi mi o to, czy dasz radę się starać, czy zdobywać ją, ale czy dasz radę być z kimś, kto był kiedyś/lub jest teraz krzywdzony sam się zdziwiłeś teraz na forum, że ktoś podpowiedział Ci, że ona może być/może była molestowana seksualnie są ludzie, którym to przeszkadza, którzy sobie nie radzą z tym, że ich partnerce wydarzyła się krzywda kiedyś, nie potrafią sami podświadomie z tym żyć jeśli Tobie to nie przeszkadza (kiedy wyobrazisz sobie najgorsze i dalej chcesz być z tą dziewczyną i sie starać) to wtedy walcz o nią, tak jak pisałam wcześniej a swoją drogą to wydajesz się być bardzo wartościowym człowiekiem mało takich

natury nie oszukasz, jesli dla niej seks będzie nawet nie brakiem przyjemności ale męczarnia i ty to uszanujesz i dasz spokój to czy wytrzymasz? jak dla mnie to powinieneś oprócz rozmowy z nią poczytać w necie o osobach skrzywdzonych np w dzieciństwie...

Gość mastersss
chłopie ona i tak Ci nie da albo próbuje z Tobą grać na zwłokę nie wier4z jej

co ma zgłosić|? i komu wpierdol|? ojcu? czy każdemu potencjalnemu który skrzywdził jego dziewczyne? z taka listą będzie jeżdził po polsce i wpierdol każdemu facetowi z jakim miała kontakt...od dziadka , wujka , brata zaczynając a na byłym kończąc?

nie rozumiem. Glupa walicie czy co? Dziewczyna byla molestowana, ktos za tym stoi a ona nie jest w stanie sobie z tym poradzic. Niech wydusi z niej o co chodzi. Sprawe nalezy zglosic na policje to wszystko. Gdybanie przyglupow z kafe i kretynek ze wspanialymi radami sa do nieczgo nie potrzebne.

po pierwsze|: jeśli to ktoś z rodziny zgłoszenie na policje może nie być takie proste! pomyśl..to całkiem odwróci do góry nogami życie w rodzinie...zgadzam się że to konieczne aby wrócić do normalności ale to musi być JEJ decyzja z tym zgłoszeniem na policję itp. on jedyne co teraz powinien zrobić to : dowiedzieć się delikatnie kto to itp, odseparować ją od tej osoby na ile sie da, sprawić aby poczuła się bezpiecznie, zapewnic pomoc psychologa...

Gość ___chłopak___
Witam poniwnie Przepraszam że nie odp na bieżąco ale wiadomo jak to jest przed świętami:) Nie wydaje mi się aby tak całkiem się jej seks nie podobał, czasami sama zaczyna pieszczoty, a więc mam nadzieję że to wyklucza molestowanie i gwałcenie:) Pozdrawiam

Gość ___chłopak___
Czasami nabija sie moje pnacze i z dzika rozkosza wije sie krzyczac"Tak tato! Wbijaj sie we mnie po cala pyte"! Po tym przedstawieniu zeskakuje z kanapy, biegnie na czworaka do kuchni i zwijajac sie w klebek, smacznie pochrapuje pod zlewem. Czy to normlane?

Gość Melodyjna melodyjka
Ale z was pojeby. Widac ze dziewczyna jest rasowa dziwka i tyle

Gość ___chłopak___85
przestań się podszywać gdybyś mógł i śmiać z całkiem poważnego problemu. zmieniam nick:)

Gość smutno troszkę
ktoś kto się tutaj podszywa jest prawdziwym świnią. Facet ukazał poważny problem ktory trzeba rozwiązać a niektórzy w ogóle nie potrafią tego uszanować