Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11111111112333333333

dlaczego on to robi?????

Polecane posty

Gość 11111111112333333333

zerwal..ze mną ale cały czas mamy kontakt jakis tam na skypie albo gg..osttanio nawet dzwonił tak pogadać...był taki jak wcześniej..tzn fajny miły itp a rozmowe skończyl dobra."zadzwonie może kiedyś jeszcze "na propozycje spotkania odpowiada "może przypadkowo na ulicy"itp Ejjjjjj co ja mam zrobic żeby przestać o nim mysleć.przecież ewidentnie widać że ma mnie gdzieś a jak dzwoni czy pisze ze mną to tylko po to by sie poznęcać zablokował mnie na gg na tydzien po tygodniu odblokowął i napisał "byłaś grzeczna to Cie odblokowałem"ale nie przesadz bo zablokuje Cie w jedną sekundę" co ja mam zrobić żeby o nim zapomnieć ???zawsze śmiałąm się z takich idiotek a teraz sama taka jestem.Przeciez on ewidentnie ma mnie gdzies

dobrze, że zdajesz sobie sprawę z tego, że ma Cię gdzieś...jesteś już blisko sukcesu;) a robi to wg mnie, żeby podbudować swoje ego, jak mu spada samoocena, "bo jest taka jedna co za mną by poszła, gdybym tylko chciał....taki boski jestem:D"

Gość podobno tak jest
kochana... teraz to Ty go zablokuj ;) niech to nie on ma tutaj przewagę... nie odbierz telefonu. na smsa też zapomnij odpisać

Gość zabiłabym gnojaO
:Ojakiś psychol sadysta:O

Zablokuj go ,gdzie się da - nie czekaj na jego znak. Albo skończy się Twoja udręka , albo... ale to już inna bajka. Wierz mi zerwij z\\ nim kontakty i nie pozwól sobą pomiatać.Dajesz z siebie kpić, typu\"byłaś grzeczna...\" Olej to totalnie i natychmiast!!!!!!!!!!!!!!