Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiapytsia

seks w przrwie przed okresem - prawdpodobienstwo ciazy

Polecane posty

Gość misiapytsia

bardzo was prosze o pomoc, bo juz nie wiem co myslec. bralam tabletki 3lata, jednak zdecydowalam sie przerwac z powodu zlego samopoczucia. wzielam ostatni blister 21 tabletek, w poniedzialek byla ostatnia tabletka. potem nastapila przerwa, po ktorej tabletek juz nie wzielam. w trakcie tej przerwy w srode kochalam sie z moim chlopakiem. 3 dni po stosunku, czyli w sobote dostalam okres z odstawienia. czy moge byc w ciazy? teraz jest moj pierszy miesiac bez tabletek, 34 dzien i okresu nie mam. od tego wspolzycia przed miesiaczka wiecej nie wspolzylam.

Gość anty_myszka
z tego co mi wiadomo ( a też biorę tabletki anty), to jesteś zabezpieczona podczas przerwy tylko wtedy, gdy 8 dnia weźmiesz kolejny blister... więc wszystko jest możliwe....

Gość ccccccccccccc
ale jak kochaliście się w środę to max 72 h plemniki moga przeżyć a ty po tych 72 h dostałaś okres więc one nie żyły juz. Nie masz się czym martwić. Często pod odstawieniu tabletek może przedłużyć się cykl itp. Zrób test dla pewności idź do gina i nie zamartwiaj się jest to tak mało prawdopodobne jak temat na kafe" czy mogę zajść w ciążę przez spodnie":|

Gość nowa_nowa_nowa
jak dla mnie jesteś w ciąży i to z bliźniakami!!!!!!