Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilie-may

Cholerna Vista! Pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość emilie-may

Będę zmieniać oprogramowanie na XP, ale wszystkie dokumenty, które mam chcę sobie nagrać na płyty CD, ale nie mogę tego zrobić :-O i coś czuję, że to wina VIsty, bo w życiu nie miałam z tym problemów! Mam dość tej problematycznej Visty! Prosze pomóżcie mi, pojutrze będą mi zmieniać oprogramowanie

Gość emilie-may
dzięki za pomysł. Nie mam jeszcze pojęcia jak to zrobić, ale będę coś działać, mam MP3. Może jednak ktoś mi powie dlaczego nie mogę nagrać nic na CD, wkładałam 16 czystych płyt i za każdym razem wyskakuje info, że płyta jest zapewne już zużyta itp. :-O

Gość jjjjjjjjjjjjejjjjjjjjjka
jakiego programu do nagrywania uzywasz? bo byc moze warto zmienic na inny

Gość emilie-may
ie bardzo się orientuję o co pytasz, nie jestem zbyt kumata w sprawach technicznych, ale zawsze (na windows Xp) nagrywałam dokumenty na płyty i nigdy nie miałam najmniejszych problemów. Nie wiem jaki to jest program, normalny w Viście

ale systemy nie mają wgranych programów do nadrywania płyt... chyba, że się mylę... ale raczej nie... taki program wgrywa się samemu;)

Gość emilie-may
ale jak miałam laptop z windows XP to nic a nic sama nie wgrywałam, a na płyty mogłam nagrywac dokumenty... nic nie rozumiem :-(

a ten program, co to już jest na viście, to jak się nazywa. i nie ma tu znaczenie kumatość w sprawach technicznych. o cud nie pytamy, tylko o nazwę programu...

Gość emilie-may
a właśnio cud pytasz, bo ja dostałam kompa i po prostu mam go używać, nie muszę znać nazw wszystkich wgranych programów

aha, to rozumiem, że jak chcesz go włączyć, to mówisz "abrakadabra" i się włącza, tak? sam? to takie cudeńko...;)

Gość emilie-may
nie wiem o co CI chodzi... :-O nie muszę znać nazwy programu żeby z niego korzystać :-O Po prostu wybieram rzeczy do skopiowania i naciskam na nagraj na dysk...

Gość emilie-may
naprawdę nie jest myśląca? Proszę Cię to, że nie jestem oblatana w technice nie oznacza, że możesz mnbie traktować jak kretynkę... zaznaczyłam dany dokument, nacisnęłam na prawy przycisk myszki i tam było wyslij do... płyta CD. Potem wkładam płytę i wyskakują dokumenty oczekujące na nagranie na dysku. Powyżej napis: Nagraj na dysku CD, naciskam, zaczyna nagrywać, ale w trakcie płyta wyskakuje i pojawia się napis, że być może dysk jest już zużyty :-O

przepraszam, nie traktuję Cię jak kretynki. miałam na myśli to, że może masz złe konfiguracje. myślałam tez o pojemności pliku do zapisu, ale to by chyba inaczej nazwało problem. jesteś pewna, że to się mieści na płycie? nie wiem, jakie pliki nagrywasz, więc...

a może masz zanieczyszczoną nagrywarkę? przecież to nie w płycie musi być problem...

Gość emilie-may
nie wiem, nie powinna być zanieczyszczona bo laptop jest nowiutki, ma 2 tygodnie, chyba by nie sprzedali zanieczyszczonego...hmmm nie wiem czy jest skonfigurowane czy nie, wychodzi na to, że nie... nie mam już cierpliwości siedzieć nad czymś na czym się nie znam :-( Dzięki za chęć pomocy

Gość u mnie jeszcze gorzej
bo nagrać mogę, ale potem jak chcę odtworzyć (i nie chodzi o filmy, tylko normalne pliki, dokumenty itp.) to mówi że albo płyta jest czysta albo nie ma jej w ogóle! Niestety, nie mogę ci pomóc, bo sama się z tym męczę..... Też mi mówiono o wyczyszczeniu nagrywarki, ale nic to nie dało.

Gość u mnie jeszcze gorzej
jeszcze dodam, że próbowałam nagrywać już chyba wszystkimi programami jakie tylko istnieją - i też nic..... :-(

no bo ten program do nagrywania co jest w viście nagrywa tylko jakieś dane formaty i ogólnie jest do dupy nie widzi płyt ani dvd ani nawet nagrywarka czasem sciagnij sobie nero dla visty albo aschampo i będzie śmigać jak nalezy