Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczkaaaa

oswiadczyny...

Polecane posty

Gość pomaranczkaaaa

dzis ogladalismy romantyczny film i moj chlopak z ktorym jestem 3 lata w zwiazku wywalił mi ze nigdy mnie nie bedzie prosil o reke:( nie zamierza klekac i sie wyglupiac, ze jak chce to mozemy wziac slub za rok, dwa, albo trzy ale on nie zamierza robic z siebie idioty i klekac, a pierscionek to wogole jest glupota... poczułam sie jakby mi ktos dał w twarz... marzyłam o romantycznych zareczynach kiedys:( nie wiem co o nim myslec, jak dla niego to zwykła glupota to moze wogole do siebie nie pasujemy? moze ja to nie TA? moj były tez mówił ze nie chce sie nigdy zenic, a po tym jak sie rozstalismy po 8 miesiacach sie dowiedziałam ze wzial slub! chyba powinnam sobie ten zwiazek odpuscic, czuje jakbym zmarnowała te 3 lata:( pocieszcie prosze;(

szkoda, ze ewentualnie ominie Cie takie przezycie ja sie rozplakalam ze wzruszenia, jak mi sie maz oswiadczyl

Gość earddldl
Jestem kobietą a dla mnie oświadczyny to debilizm i szopka.

Gość dbhdfgh
ja marzę o romantycznych oświadczynach :) Nie dziwię się Tobie ze jest Ci smutno.... :(

Gość pomaranczkaaaa
ja mysle ze on mi daje znac ze nie traktuje mnie serio... były tez ciagle mówił jaka ta instytucja małzenstwa jest be, ze kajdany, ze nigdy, a tu pstryk i prosze jak szybko zmienil zdanie... ja czuje ze to bylo powiedziane po to zeby mi dac znac ze jestem juz na wylocie.... zal straconych lat, a oboje nie jestesmy juz nastolatkami bo mamy po 29 lat:(

to ze nie chce sie oświadczać to jeszcze nie tragedi ai powód do rozstania :D Faceci tacy sa (niektórzy) dla nich jest to chyba stres, a dla dziewczyn (tez niektórych ;)) marzenie... Nie miałam romantycznych zareczyn, nie marzyłam o nich, nie robiliśnmy nic oficjalnego - rodzina, przyjecie, zadnego klękania :O bamał... a się pobraliśmy ! ;)

Gość pomaranczkaaaa
ale ja nie chce przy wszystkich ani oficjalnie, chciałabym zeby przede mna tylko uklekł i zapytał czy zostane jego zona, nawet nie chce zeby teraz, tylko kiedys, a nie takie szykowanie slubu jak kurde jakiejs transakcji:( do dupy to wszystko! tchorz pieprzony:(

Gość dbhdfgh
Przyznaję Ci absolutnie rację. Nie wyobrazam sobie by ślub był tak nomrlanie omawiany "no, to wypada się chajtnąć niedlugo, jaka data ci pasuje?". Tak było od dawien dawna - facet klęka i włąsnie tym poniżeniem (jesli juz ma to tak trakotwac) daje dowód temu, że chce spędzic z kobietą całe życie i naprawde mu na tym zalezy. A moze skąpy jest? Mysle że chodzi mu o ten pierscionek.

o ja mialam takie oswiadczyny, ukleknal i zapytal sie czy zostane jego zona, po powrocie bo to sie akurat zdarzylo w czasie naszego urlopu, kupil mi pierscionek, razem wybieralismy, potem poszlismy na romantyczna kolacje i tam dal mi pierscionek, aha przed wyjsciem na zakup piersionka, w domu czekal na mnie bukiet kwiatow i czekoladki... super wspomnienie...

Gość pomaranczkaaaa
up up, pocieszcie prosze

Gość pomaranczkaaaa
nie wiem, czasem bywa skapy ale to przez to ze nie przelewa nam sie... jezus przeciez ja nie chce pierscionka za 5 tys:( co za dupek! na siebie wydaje kase, na imprezy tez mu nie szkoda

a czy dalas mu do zrozumienia, ze ty bys b.chciala i ze to dla ciebie wazne, moze nie wie, nie dla wszystkich dziewczyn jest to najwazniejsze , jak widzisz, moze twoj chlopak tak mysli porozmawiaj inaczej skad ma wiedziec, czytac w Twoich myslach nie umie

Gość pomaranczkaaaa
no własnie o tym rozmawialismy jak był w filmie romantyczny kawałek o zareczynach i sie k u r w a mac dowiedziałam, az mi sie odechciało:(

Gość myszzzzzzzzz
Brunetka - to absolutna prawda, co mówisz :) Ale skoro te dni można poprzedzić wydarzeniem, które jest ważne dla kobiety (dla mnie średnio, ale rozumiem te, które o tym marzą), to czemu nie? To mały nakład czasu, a wszyscy są szczęśliwi ;) Natomiast chłopak autorki empatią nie grzeszy i tu bym raczej widziała problem w przyszłym waszym życiu... Powiedzmy, że mój facet marzy o ceremonii z rodziną, a mi wystarczy papier podpisany przed konsulem w Brazylii. Zrobiłabym to dla niego. Mi naprawdę niczego by nie ubyło... I tak samo tutaj. Skoro ona o tym marzy, to co jemu szkodzi? W imię jakich zasad tak postępuje? No chyba, że facet nie chce się z dziewczyną żenić, wtedy nikt nic nie poradzi.

daj czas chlopakowi, niech przemysli, ile to razy mowia ze nie nie, a potem i tak wymiekaja i itak jest jak my chcemy

Gość pomaranczkaaaa
dam sobie spokoj z tym, jak poruszy termin daty wesela to mu odpale jak on mi, powiem ze mnie nikt o reke jeszcze nie prosił i tyle

Gość myszzzzzzzzz
I prawidłowo :classic_cool:

Gość dbhdfgh
"daj czas chlopakowi, niech przemysli, ile to razy mowia ze nie nie, a potem i tak wymiekaja i itak jest jak my chcemy" sorry że się wtrącam, ale ile ona ma mu dać czasu? ma 29 lat, 3 lata ze sobą, a biedakowi jest potrzebny czas? na co?

ale ona dopiero sie dowiedziala, ze on nie jest za oswiadczynami i klekaniem, on tez tyle co sie dowiedzial, ze ona by bardzo chciala, ludzie od razu Krakowa nie zbudowali!!!

Gość pomaranczkaaaa
nie teraz sie dowiedział, on wiedział juz wczesniej, jestesmy ze soba 3 lata, wiele razy zachwycałam sie pierscionkami kolezanek i faktem zareczyn, widział to...

Gość dbhdfgh
ok, więc niech daje mu czas, niech się tak buje jeszcze parę lat żeby sie dowiedziec ze w sumie to on ma ją w dupie Gdyby miała 38 lat, z facetem byłaby od 8 lat, też byś jej napisała że ma dać czas bidulkowi? Bo w koncu faceci to takie biedne, niekumate istotki. Sorry, ale gówno prawda. On, jak kazdy facet, doskonale wie o czym marzy przeciętna kobieta. Ale proszę bardzo, powiedział jej "o nie, moja droga, ja moge sie z tobą ożenic JESLI TY TEGO CHCESZ, ale oświadczyny czy pierscionek wybij sobie z głowy i mowię ci to juz teraz żeby potem mieć czystą głowę, sorry, ale nie obchodzi mnie to że ty marzysz o czyms innym, bo prawdę mówiąc mam to w dupie, ja nigdy cie nie zapytam czy chcesz za mnie wyjsc, możemy co najwyzej ustalić datę"

Gość pomaranczkaaaa
;(

dbhdfgh przeczytalam!! pomaranczka to moze zagraj va bank, albo w ta albo w tamta, zobaczysz co zrobi jak go przypniesz do muru!!!

Gość hojny
moim zdnaiem to prawda, klekanie to robienie z siebie pajaca :) on nie powiedzial ze nie chce slubu tylko ze nie bedzie sie osmieszal klekaniem i proszeniem o reke, a to roznica zamiast uznawac ze tylko to co kobieta chce jest prawidlowe i ze to facet powinien robic wszystko dla kobiety, dlaczego nie pojdziecie na kompromis? np niech da ci pierscionek ale nie wymagaj od niego klekania jak to dla niego takie upokarzajace, albo znajdz se innego po prostu ps jestem kobieta

takie oswiadczyny kolacja kwiaty fajna sprawa i szczerze powiedziawszy takie mi sie marza cos zrobione w tajemnicy, z zaskoczenia... tylko ze ja znowu nie mysle o slubie, jakos nie za bardzo mi zalezy na tym niewiem moze to po prostu jakis etap, jakas schiza?

Gość zadziwionaaa
Dziewczyny! czy wy narpawde wszystkie jestescie takie same i jak jedna masa marzycie o kolacji przy swiecach, klekaniu i pierscionku? Toc to tandeta jest!

Gość 112233
jej, a ty mu sie oswiadczyc nie mozesz??

Gość myszzzzzzzzz
zadziwionaaa- ja nie, ale skoro innych to uszczęsliwia to na kij mam się mądrzyć ? :classic_cool:

Gość tamarra-x
Moj maz tez nie oswiadczyl mi sie w zaden szczegolny sposob. po prostu od jakiegos czasu gadalismy o slubie i ktoregos dnia poinformowal mnie tylko ze zarezerwowal date i tyle:)) Dzis jestesmy prawie 4 letnim malzenstwem, on jest wspanialym facetem, kochajacy, wierny, dogadzajacy mi i jedyna jego wada to uzaleznienie od meczy (stad o tej porze pisze zamiast spac).