Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ona 23

Ból zęba ... inaczej

Polecane posty

Gość taka sobie ona 23

Od 2 dni bardzo boli mnie ząb, ale nie dlatego że jest zepsuty. Chodzi o przebijającą się ósemkę :( Właśnie przebija się przez dziąsło i bardzo boli :( Nawet tabletki Nurofen Ultra Fast nie działają chociaż biorę po 2 na raz :( Nie potrafię zjeść nic konkretnego ani nawet przełknąć sliny :( Jakie tabletki mogą mi pomóc ??? I jak długo może jeszcze trwać ta moja męczarnia ??? Proszę o pomoc ...

Gość sdkjfhnsaidfnhias
tylko dentysta aż do świąt musisz się męczyć ja zaleczyłam i nic mjuz mnie nie boli a ty bedziesz się męczyć i nie zjesz wszystkich potraw bez dentysty sie nie obejdzie bedzie bolało i bolało

Gość taka sobie ona 23
Ale nie chodzi o chory ząb ... tylko o ząb "mądrości" który przebija się przez dziąsło więc co może dentysta w tej sprawie ? :o

Gość kasia2000000
A mocno boli ?

Gość taka sobie ona 23
Dość mocno :( Na tyle że nie mogę gryźć i często budzę się w nocy :( Już mam dość tego bólu :(

Gość kasia2000000
ale tak bez przerwy czy czasem przestaje ? a jak coś jesz boli mocno ? jak reaguje ?

Gość taka sobie ona 23
Boli bez przerwy tylko jak wezmę na raz 2 tabletki przeciwbólowe to boli tak znośnie :( Próbuję jeść drugą stroną szczęki.

Gość kasia2000000
ja też mam zeba do zaleczenia kanałowego ale mnie nie boli i nie będzie :D idz do dentysty

Gość taka sobie ona 23
Jejku jakie leczenie kanałowe ????? Przecież pisałam już dwa razy, że ząb przebija mi dziąsło a nie jest chory :(

Gość kasia2000000
pisze ze ja mam to tak jak wczesniej ktoś napisał wszystkich potraw nie będziesz jadla haha