Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrumieniona

Zdjęcia byłej dziewczyny na kompie...co sądzicie?

Polecane posty

a ciekawe ile ty masz pierścionków, bibelotów, zdjęć i innych klamotów po eks? pewnie cały karton :P no chyba, że to twój pierwszy chłopak i to cię boli, że on już kogoś miał :D

Gość cosinuss_
mysle ze on madrze ci odpowiedzial.zdjecia robimy po to by je po latach wspominac.to co bylo wazne kiedys nie musi byc wazne dzis.bedac z moim 1chlopakiem ktory nie lubil zdjec zawsze powtarzalam ze robimy je po to zeby miec co wspominac.rozstalismy sie po 5latach.ja nadal mam zdjecxia z nim i w albumie i na kompie i nie wykasowalabym je za chiny gdyby mi moj obecny kazal.to kawal zycia,wspomnienia dobre i zle. i wierz mi ze to nic nie znaczy. pozdrawiam

Gość zrumieniona
Ach w dodatku sprawdzilam na gg jak mnie ma zapisana: i aj jestem wpisana w kontaktach jako "Kaśka Z." a jego byłe jako załużmy "Ewunia"(ta 1) i "Mariolka" i do tej Marolki jeszcze jeden nr gg ze znakiem zapytania tak jakby ona go skasowala a on jej szukał :( Boże wiem że to bzdury ale wiecie jak mi przykro takie coś widzieć? Nie wiem, chcialabym jakoś zagaić o to, zle nie chce żeby pomyślał że mu grzebię w kompie...On od poczatku mowil ze nie chce mnie ranic ze nie wie czy jest gotowy na związek, ja liczyłam że to się wszytsko zmieni, ale minęło 5 miesięcy i on dlaje sie nie otwiera, ja sie zloszcze i sie kłócimy i tak w kolko, już sił nie mam, teraz też wyjeżdżam specjalnie na swieta do domu i wracam dopiero w styczniu, zeby sobie przemyslec wszystko bo juz zwatpilam w sens wszystkiego...

Gość zrumieniona
załózmy*-strzelilam ortografa

Gość cosinuss_
hehe ja byl powiedziala zebys sie tym nie sugerowala bo np.wiem po sobie po prostu z przyzwyczajenia mialam 'danielka' a mojego obecnego facela lukasza;)) a to nie mialo dla mnie znaczenia. ale jesli czegos sie obawiasz pogadaj z chlopakiem.tylko staraj sie 3mac zazdrosc na wodzy bo to moze zaszkodzic kazdemu zwiazkowi.a czasem nasze podejrzenia sa calkowicie bezpodstawne,a spowodowane tym 'ze mi sie wydawalo'

Gość life is brutallll
mi tu smierdzi lipa. U mnie bylo tak samo, 4 miesiac razem a ja odkrylam w jego archiwum smsy do bylej o tresci " tesknie za toba, jestes wspaniala kobieta... " Dodam ze nie ejstesmy juz razem

Gość life is brutallll
pierwszy taki numer jakos przetrawilam, dopoki po 8 miesiacach nie bylo powtorki z rozrywki :o

Gość zrumieniona
life is brutal+bylas na tzle silna by go zostawic_?

ale problem, ja też mam zdjecia byłych i pamiątki, mój obecny facet tak samo ma zdjecia eks. dlaczego mam 'usuwać' kawałek przeszłości?

ja trzymam tylko takie ,z którymi ma miłe wspomienia, a te co się okazały wrednymi małpami wykasowałem, bo nie lubię sobie psuć humoru. ;)

Dziewczyno wyluzuj :) Ja też nadal trzymam zdjęcia swojego byłego z którym byłam 3 lata !!! Czy nadal coś do niego czuje?? NIE! Cy chciałabym do niego wrócić? NIE! Czy za nim tęsknie? NIE! Mimo wszystko trzymam zdjęcia bo 3 lata to kupa czasu spędziliśmy razem nie jedne święta, sylwestra, wakacje, weekendy, imprezy i co z tych wszystkich zdjęć mam zrezygnować bo tam jest on?? No proszę cię zrozum to że nie jesteś całym życiem swojego chłopaka :O Miał je również przed tobą :O

Gość fgh
Zgadzam się z tym że zdjęcia byłych to normalna rzecz, ok do momentu kiedy to są "zwykłe" zdjęcia, ale jak się zachować i co robić kiedy przez przypadek znajdujesz nagie zdjęcia byłej dziewczyny naweet nie bardzo schowane, prawie że na wieszku.... ;/

Gość ritaaa
ale jestescie razem a on ma cie zapisaną KAŚKA Z ? dla mnie poracha.

Gość bucu
mój chłopak też miał zdjęcia byłej na kompie wiec je sama wykasowałam jak on tego nie potrafił zrobić. zdjęcia z albumu spaliłam. bo jak patrzyłam na tą ,.... to aż mnie trzęsło bo chciała rozwalić nam związek. wiec i ty tez wykasuj je sama. przecież nic ci nie zrobi skoro ty nie masz zdjęć byłego to po cholerę mu zdjęcia jakiejs flądry.

Gość 8olivka8
zrumieniona: moze poprostu byl z Ta dziewczyna wystarczajaco dlugo zeby cos do niej poczuc.. jednak ona to zakonczyla dla niego to cos znaczylo i nie chce tego kasowac zawsze pozostaje to cos w pamieci. Widocznie jest normalnym facetem i lepsze to niz by mial ja wyzywac bo juz nie sa razem. Ja gdybym nie byla juz z moim facetem z jakiegos tam powodu tez bym zostawila jego zdjecia bo przeciez tyle z nim przezylam;)

Gość zagubiona Panna
Ja też mam zdjecia moich bylch i na kompie i w komórce.nie wyobrażam sobie ich usunięcia.Mój teraz obecny, zawsze jak oglądał moja galerie w rtelefonie smutniał,że mam tam swoich byłych i jakis kumpli:|,mowił ze mu przez to przykro.Wiedzialam,ze chce zebym wykasowala te zdjecia.Powiedzialam wtedy ze jesli ma ochote to niech sam je usunie , ja ich nie usune bo to moja przeszlosci.Teraz jestes Ty i tylko Ty sie liczysz.. ale zdjec nie usune.No i sam tego tez nie zrobił.Nie wiem czy on planował ze sie rozejdziemy ..Ale pewnego dnia poszlam do sklepu a On zostal saw mojej pracy.Wracam,patrze a ON robi cos z telefonami..Pytam sie go co robisz, a on na to przesyłam Ci kolejnego pokemona do kolekcji..:) przeslal mi swoje zdjecie na koma:).Bo tak to mialam nasze wspolne.

Gość a ja uważam że trzeba umieć
zrobić sobie w życiu porządek uwielbiam zdjęcia - jako pamiątki własnie, pozwalają wspominać itd ale uważam, że gdy związek się kończy i na scenie pojawia się inna osoba zdjęcia ex nalezy jakoś "spakować" albo dosłownie - do kartnika i pod łóżko, albo do piwnicy (ale jeśli mieszka się razem to jakoś rosądnie, żeby potem druga połowka przy odkurzaniu nie musiała patrzeć na całuski swojego ukochanego/ukochanej i eksa) albo jeśli są na kompie to do folderu, na płytkę i podpisać "stare fotki" oglądanie partnera z innymi to żadna frajda, zwłaszcza jeśli mówimy o intymnych zdjęciach - to nie tylko "zadna frajda" ale żenada i brak szacunku dla obecnego i ex