Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko21

ile kosztuje pendrive 8GB?

Polecane posty

Gość ma-rka
kupilam kilka dni temu dla chlopaka, kingstona 8 GB na allegro ok. 50 zł, w sklepie widzialam tylko SONY za ok. 100 zł 8GB

Gość Ewusia1920
JA KUPIŁAM PO 5ZŁ

To zależy jakiej marki. Ostatnio widziałam fajny pendrive tracera w cenie ok. 80 zł - jak na taka pojemność i ciekawy design - takie śmieszne zwierzątko widziałam - to wydaje mi się wcale nie taki drogi. Oczywiście są też inne marki, ale o wiele droższe i ceny raczej przekraczają 100 zł, więc wydaje mi się, że ta oferta jest dość dobra.

Wszystko zalezy jaki chce się kupić pendrive. Jesli ma być zwykły zwyczajny i jedyny jego plus to duża pamięć to mozna nawet dostac takiego pena za 50zł, jesli jednak zależy ci na ciekawy wizerunku (? ze tak napiszę) to anwet 100zł. Ja stawiam na ciekawy design :)

Takie pendrajvy o pamięci 8 GB mogą kosztować w granicach 70 czy 80 złotych. Tak przynajmniej jest na magicznaplaneta.pl - Ale jesli ma to być bardziej dizajnerski gadżet to trzeba się liczyć z większymi kosztami oczywiście.

Gość ja za pena 8G
zapłaciłam 39zł i na szybkosc nie narzekam:)

Gość to po co ci odkurzacz
a nie lepiej przenośny dysk do 500gb kosztuje około 200zł

No ja właśnie się zastanawiam nad takim przenośnym dyskiem - ostatnio miałam do czynienia z dwoma modelami i każdy w zasadzie spełniał dobrze swoje zadanie. Chyba się skusze ;) Bo pendrajwów mam juz pod dostatkiem ;)

Gość dość wyraźna
ja płaciłam za 8GB 50 zł

Gość oczywiscie ze znam
a ja kupiłem przenośny dysk 2,5 cala 500 gb za 230 zł ma już USB 3 ale i tak transfer jest na poziomie 35 MB i mieści sie w kieszeni

Na medialuxie pendrajwy o pamięci 8 GB są w cenach od ok. 40 do ok. 90 złotych - zalezy od producenta i od dizajnu jak już mówiliście. Ale teraz zwracam też uwagę na przenośne dyski bo mieści się na nich mnóstwo plików więc są niezłą zewnętrzną bazą danych.