Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klałdia szifer

hej pomozcie cera naczynkowa cala czerwona piekaca heelp

Polecane posty

Gość klałdia szifer

hej mam cere naczynkowa na nosie i plicxzkach naczynka od jakiegos czasu mam okropne placki czerwone liszajowate piekace :( najchetniej wlozylabym glowe do lodowki :( slyszalam o kremie auriderm pomogl komus?? stosowalam juz chyba wszystko;/

Gość klałdia szifer
uuupppp

Hej, też mam taką cerę.Osobiście używam, jeżeli piecze, czyli jest stan zapalny Bephanten ( w aptece mozna kupić)-krem, bardzo łagodzi, jest super (polecono mi go na forum i rzeczywiście jest ok.).Kiedy już skóra jakoś wygląda, polecam linię z dax cosmetics do cery naczynkowej (mi bardzo przypasowała), tzn. teraz jak jest zimno to krem z tej linii na noc+maseczka do cery naczynkowej z tej serii+ 2 razy w tygodniu nawilżająca(taka zielona), na dzień krem z serii zimowej z dax (biały w tubce).Do tego proponuję łykać codziennie cerutin (to samo co rutinoscorbin, ale tańsze).Ja też próbowałam wszystkiego i dopiero teraz jest ok.pozdr.

AHA!Słyszałm,że z firmy pharmaceris seria naczynkowa też są dobre rzeczy, ale osobiście nie próbowałam, bo po porażce jaką przyliczyłam z iwostinem wolałam nie ryzykować.

Gość alaja
auriga auriderm jest rzeczywiście dobra pod warunkiem, że regularnie stosowana mnie zminiejszyły się naczynka pod skórą ale całkowicie nie zniknęły niestety jak masz plaki czerwone to lepiej idź do lekarza, bo to na pewno zapalenie dostaniesz cos co szybko podziała, rusz się bo święta i przychodnie moga na pół gwizdka pracować

Gość klałdia szifer
stosuje bepanthen daje ulge na chwile rano znowu jestem cala czerwona slysalam o tym auridermie ale jest dosyc drogi no i sie boje;/

Gość niebieskoooookaa22
i krem półtłusty na zimę a na niego podkład średniokryjący lub kryjący ja mam np. Estee Lauder Double wear 04 krem półtłusty np. z Erisa do cery anczynkowej

Gość uupupupupupu