Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mucha Dżedin

ale wczoraj w marketach i w tarasach była rewia mody

Polecane posty

Gość widziałeś mnie

Gość jutro będzie git
Mucha Dżedin - a jak sie wózkami po marketach ścigały...

też nie byłam ale sasiad mi mowil - pracuje w tarasach - konserwator klimatyzacji. ja tam nie chodzę , w kazdym razie nie w handlowa niedziele. ale codzień widzę przejeżdzając te rewie mody " wileniak " jak sie ze stacji wa-wa wileńska rano " kartofle wysypuja, i lecą jeden przez drugiego do tramwaja az im gowno po pietach cieknie

Gość wytrysk z konewki
bo w tych tarasach i marketach to nie dosc, ze wies robi zakupy to jeszcze wies pracuje :o

Gość jutro będzie git
ja tgam jeżdże autem,ale znajomy mówi,że jak te buraki sie z PKS-a wysypią i zasraja tobor komunikacyjny to go a zajezdniach wietrza calą noc...tak cebulą,czosnkiem i słoma w nich jedzie...

Gość nie ma to jak
czerstwe dupy i rumiane lica z huculszczyzny

to własnie tak wyglada elektorat PIS i Samejbrony.kto jeszcze nie widział to rano na wileński w calej okazalosci. bo na PO swiadomi ludzie wykształceni i z klasa głosuja.

Gość i znów te brednie
Jakoby PIS różniło się od PEŁO ;)

Gość jutro będzie git
Mucha - nie masz racji,pisiory nie wjeżdżają do miasta,to te chamki co na PO glosowaly tak zapirdalają po Stolycy,bo im ryzy awans spoleczny obiecał :o

elektorat PO to bankowcy, finansisci , biznesmeni, doradcy giełdowi, artysci, sportowcy i inteligencja na uczelniach. oraz Ci , ktorzy nie robią jeszcze kariery bo albo nie umieją albo brak im wykształcenia. nie wykorzystują szansy jaka od PO dostali. by zakładac własne firmy i biznesy. lekarze, nauczyciele, aptekarze, urzednicy

elektorat PO to bankowcy, finansisci , biznesmeni, doradcy giełdowi, artysci, sportowcy i inteligencja na uczelniach. oraz Ci , ktorzy nie robią jeszcze kariery bo albo nie umieją albo brak im wykształcenia. nie wykorzystują szansy jaka od PO dostali. by zakładac własne firmy i biznesy. lekarze, nauczyciele, aptekarze, urzednicy przestan pic bo wiekszych bredni to juz pisac nie mozesz

a kto glosowal na PO? inteligentni , którzy chcieli madrych reform. nowoczesnej Polski. co może wieśniak wiedziec o nowoczesnej Polsce albo najemna pracownica baru szybkiego dania

Gość pierniczek w czekoladzie
Powiem tak... Nie tylko z pociągów wieś wysiada, ale i z pksów, jak się zatrzymują na światłach... i widac... Modne wieśniaki, dla których świętem jest przyjazd do wawy. Mogę pokazac po ubiorze, kto jest ze wsi, a kto się do niej wyprowadził w ostatnich latach.

a kto glosowal na PO? inteligentni , którzy chcieli madrych reform. nowoczesnej Polski. co może wieśniak wiedziec o nowoczesnej Polsce albo najemna pracownica baru szybkiego dania moze to wiedziec co mu w tvn powiedza ten twoj elektorat ktory nie zna historii swoich politykow nawet. a wiesniaki to nie tylko spoza warszawy i niestety sami warszawiacy tez sa burakami lecacymi tylko na kase.