Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia_89_ ldz

co ja mam robic????

Polecane posty

Mam problem.......moi rodzice nie akceptuja mojego chlopaka.a zwlaszcza po tym weekendzie.wypil za duzo mimo ze przyjechal samochodem zabralam mu klucze i zaczal wariowac poprostu wkrecil sobie ze on musi jechac swoim samochodem i zrobil z tego afere zachowywal sie jakby cos go opetalo.moja mam powiedziala ze nigdy nie zgodzi sie na nasz slub i caly czas rodzice o tym gadaj jakies kazania.az zle sie czuje w domu. moj chlopak mial z tym piciem problemy ale wyciagnelam go z tego.ale jak teraz poszedl do woja zaczal znowu troche popijac.nigdy mi krzywdy nie zrobil nawet jak byl wypity i wpadal w jakas furie nie powiedzial zadnego zlego slowa do mnie mimo ze nawet to ja go doprowadzalam do zdenerwowania. Moj chlopak jest wspanialy.zawsze traktuje mnie jak ksiezniczke.zawsze mowil za na rekach bedzie mnie nosil.kiedys nawet tak zrobil.chcialam isc na skroty z nim przez takie wielkie pole ale bylo pelno blota i wzial mnie na rece i mnie przez cala droge mnie niosl .to jest osoba ktora mnie zawsze wspiera.od nikogo innego tego wsparcia nie dostaje ma jeszcze pelno innych zalet. Powiedzialam mu ze po tej sytuacji ma zakaz kategoryczny picia jesli nie umie sie zachowac.jesli nie to koniec juz z nami.wie ze zrobil zle sam niewie co mu odbilo. ale jak mam teraz rodzicow przekonac zeby mu dali szanse?????:( bo oni twierdza ze bedzie mnie bil i wogole oni nie znaja go z tej strony co ja:(zawsze wylapuja jakies haczyki na niego:(

Przykro mi, ale ja tez nie wróżę ci z nim dobrej przyszłości i rozumiem obawy Twoich rodziców. Uważam, że sama się kiedyś przekonasz, że jednak oni mają rację, niestety.

Gość ALE ZALLLL
ALKOHOLIK ZAWSZE BEDZIE ALKOHOLIKIEM WIEM BO MAM TAKIEGO W RODZINIE :D GLUPIUTKA JESTES JAK MYSLISZ ZE GO Z TEGO WYLECZYLAS :o

zapisz go na leczenie i daj rodzicom "glejt" ze przeszedł kuracje odwykową moze poskutkuje dla pewnosci do parafii po pieczatke tez warto skoczyc ;-)

Gość rybka po grecku
niunia twoi rodzice po prostu chca dla ciebie dobrze. naprawde nie ma co na starcie zycia sciagac sobie na glowe klopotow w posatci meza alkoholika. jesli chlopak sie zmienil to sam im to pokaze i zapracuje na ich zaufanie, ale niestety co do zmian to dobrze sie o nich gada, a w praktyce z tym slabiej

Gość ALE ZALLLL
"moj chlopak mial z tym piciem problemy ale wyciagnelam go z tego.ale jak teraz poszedl do woja zaczal znowu troche popijac." = ALKOHOLIK

Gość ALE ZALLLL
LADACO MALO WIESZ NA TEN TEMAT WIEC SIE NIE WYPOWIADAJ :o

po prostu przez rok juz wogole nie pil no max. 1 piwo ale to bardzo rzadko.teraz po prostu jak poszedl do woja to zdarza mu sie wypic na przepustce.no i akurat zdarzylo mu sie odwalic taki numer.:( tylko ze oni zawsze cos wylapuja.kiedys raz zabluznil pod nosem.a moj stary od razu ze jak on moze sie tak do mnie odezwac a to nawet nie bylo do mnie.....niewiem czemu oni sa tak do niego nastawieni.....moze to przez jego wyglad sama niewiem.

Gość aannuullkkaa
rozumiem Twoich rodziców i popieram ich. Chcą dla ciebie spokojnego życia, a z tym facetem takie ono raczej nie będzie. Jeśli zdarza mu się takie zachowanie i popijanie, to potem będzie tylko gorzej... Wiem, że myślisz, że Cię nikt nie rozumie, że ty go przecież kochasz, że on cię kocha więc cię nie skrzywdzi... ale uwierz - my jesteśmy poprostu bogatsi o pewne doświaczenia. Wszyscy ci dobrze życzą. A już Twoi rodzice w szczególności.