Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulchna i co z tego

Zal mi mezczyzn bojących się pulchnych pieknych kobiet

Polecane posty

Gość pulchna i co z tego

A takich jest coraz więcej:-o Wiem ze podobaja sie im ale wstydza sie bo co kolega powie. Tacy faceci sa zalosni :-o Kobieta pulchna jest o wiele bardziej atrakcyjna i pociagajaca niz anorektyczka bez piersi i z dziura w talii :-o Kobieta to kobieta, musi miec cialko a facet powinien byc szczuply ot co :-p

Gość paseczkowa krowa
zgadzam sie z toba

Gość nie no facet też musi mieć
kawałek ciała i mięśni :) taki patyczak jest nieciekawy :P

Gość Puśka zamiast siedziec na kafe
powinnaś ciasta piec. :classic_cool:

pomijając tą żałosną prowokację.... Facet bez własnego zdania, który cały czas ogląda się na kolegów to ciota( ogólnie w każdej sytuacji pomijając tą prowo)

Gość pierniczek w czekoladzie
Jak się boi opinii kolegów, to rzeczywiście jakaś cipka. To po co ci takie coś? A cipkowatosc wyszłaby na wierzch i tak, w tym czy w innej sprawie. A co do atrakcyjnosci kobiet, to zostaw tą kwestię mężczyznom, chyba, że jesteś lesbijką.

Gość amenoooooooo
a mi strasznie zal kobiet bojacych sie pieknych brzuchatych łysych mężczyzn na zasiłku:( to przeciez oczywiste ze kobiety ich pragną tylko obawiaja sie reakcji otoczenia:(

Mezczyzna, ktory boi sie opinii kolegow, to czlowiek bez wlasnego zdania. To fakt. Ale kobieta, ktora nie potrafi o siebie zadbac, wmawiajac sobie, ze troche tu troche tam to piekno, jest zalosna.

Kobieta to kobieta, musi miec cialko a facet powinien byc szczuply ot co oczywiscie popieram cie w 100 % ... istnieja takie zwiazki z tym ze facet musi byc stałym pacjentem przychodni okulistycznej :P

Gość zlośliwa od rana
facet bez własnego zdania to ciota... ale kobieta,który wierzy w to,że wylewające się ciało jest ok,jest nieapetyczna,żałosna i wręcz komiczna;)

Gość zlosliwa od rana
Kobieta to kobieta, musi miec cialko a facet powinien byc szczuply ot co oczywiscie popieram cie w 100 % ... istnieja takie zwiazki z tym ze facet musi byc stałym pacjentem przychodni okulistycznej facet szczupły? brrrrr i mam sie do jego wystajacych kosci przytulac? fajnie jak ma miesnie czy cos chociaz:P fajnie tez kiedy kobieta tez czasami zaglada na kontrole "oczna":P

Gość jajasobierobisz
pfffffffffff weź bo puszczę pawia. kolejny grubas który musi się dowartosciować w dzisiejszych czasach, bo dobrze zdaje sobię sprawę że jest wyrzutkiem społeczeństwa, i z samego założenia ma gożej na starcie no jest brubasem

Gość hihihi_3
moja dobra rada: zacznij diete i duuzo sie ruszaj. Lepiej dla zdrowia i lepiej dla urody. Siedzenie przed kompem nie zmieni tuszy. Jesli chodzi o mnie, to nie lubie kobiet grubszych niz ja, a jestem szczuply.

Gość pulchna i co z tego
zapomnialam napisac ze jestem taka gruba bo zawsze wpierdalam czipsy z biedronki.

Gość wysmiewczyni.
Tak a niby dlaczego Ci zal tych Panow? Bo nie rozumiem? Mi tam zal kobiet ktore maja grube dupska i nic z tym nie robia tylko wmawiaja sobie i innym wkolo ze one tak naprawde sie podobaja tylko mezczyzni wstydza sie do tego przyznac buehehehehehehe Coz sa gusta i gusciki i niezauwazylam zeby jakis mezczyzna wstydzil sie przyznac ze podoba mu sie ta a nie inna kobieta. Musisz wiedziec ze wylewajacy sie tluszcz i cellulit na ciele jest poprostu niesmaczny. To ze mezczyzni lubia duze pupy np. to nie znaczy ze podoba im sie gruby kloc ktory zamiast wciecia w tali ma faldy tluszczu. A skoro zal Ci tych mezczyzn to widac ze ty jestes taki gruby kloc i brak swojego zainteresowania meska czescia spoleczenstwa tlumaczysz sobie ze sie wstydza. Czas zebys ty zaczela sie wstydzic i zrobila cos z grubym cielskiem.

Gość pierniczek w czekoladzie
Ale jesteście śmieszni i ironiczni. Ha-ha-ha. Tyle, że są faceci, którzy po prostu wolą pulchniejsze (w waszym mniemaniu) babeczki :D

Gość asdfasdg
grube sie szybko pocą i śmierdzi potem jak w oborze fuj

Gość peohaypanoep

Gość roPINchut von auszpikel
...nie tak dawno pisałem ...inteligentną ,piękną, emocjonalną,bujną w kształtach KOBIETĘ poznam natychmiast ....i gdzie byłaś. teraz jeki jakieś....