Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolaaaaaad

matko mój mąż miał te zdjęcia w kompie !!!a ja siedze i ryczę ...

Polecane posty

"poza tym rozmowa na te tematy mnie krepuje, więc wiesz.. no, wybacz....." a to akurat zaliczam na plus :)

"e tam czepiasz się, sam nie wiesz czego" nie? ;) czyżbym nie kontrolował swoich postów ;)

Świąteczne zdjęcia pod choinkę... ale dlaczego tylko trzy?:D retro "faceta który w żadnej sferze życia nie przejawia skrajnego przesadyzmu." Kobiety szaleją za takimi... Przeciętny w każdej dziedzinie i sferze życia, spokojny, szary myszek :) Niczym się nie wyróżnia, w niczym nie jest lepszy od innych Kocha swoją kobietę przeciętnie, średnio go interesuje jej towarzystwo Ja Ci takiego nie życzę..... W końcu mamy święta.... i tylko życzenia Wszystkiego Najlepszego są odpowiednie pod choinkę i na Nowy Rok... Najlepszego faceta też

...a co do posiadania na kompie i oglądania takich zdjęć dopóki to nie przybiera formy patologicznej, nie zastępuje prawidłowych kontaktów z partnerką, dopóki to nie stanowi powodów do dramatu - to żadna konkurencja dla realnej partnerki a że może sprawić jednej kobiecie przykrość, a druga się na to tylko uśmiechnie.... wynika z różnic między konbietami i ich podejściem do tych spraw Najważniejsze - nie sprawiać przykrości kochanej kobiecie Nie sprawiać jej przykrości ostentacyjnie i z premedytacją Jeśli nie akceptuje... a facet bez tego nie może żyć.... trudno, musi chyba wtedy zmienić kobietę albo chociaż zdjęcia wymienić na takie, które przestawiają brzydszy model:p

Gość autorka kkkijoihiuhiug
boze ale ma oblesne cyce, fuuuuuuuuu takie kule sztuczne, okropnosc, a reszta MADE IN FOTOSZOP! nie porównuj sie z takimi bo one nie sa prawdziwe

Gość ojtaaammmmmm
a moj facet ma na kompie milion piecset sto dziewiecset takich fot jak rowniez milion filmików z tego typu pannami. i co:)? wisi mi to i powiewa. sama sobie na nie zerkam od czasu do czasu. a co do photo shopa, mialam pare sesji i tez sobie zazyczylam kilka fot obrobic maksymalnie i moje zdjecia ma tez:) w niczym nie odbiegam od tych panien, a wrecz przeciwnie. a ze mam w realu mniejsze cycki i szerszy tyłek pfff z cyckami i tyłkiem się nie wiązesz na dobre i na zle tylko z czlowiekiem z ktorym ci dobrze. moj facet potzrebuje mnie na co dzien, a nie sztucznych cyckow na monitorze. wiec nie wiem gdzie problem.

. moj facet potzrebuje mnie na co dzien, a nie sztucznych cyckow na monitorze. to czemu sztuczne cycki też ma na codzień na monitorze..? pewnie potrzebuje i ciebie, i sztucznych cycków.. :)

\"a moj facet ma na kompie milion piecset sto dziewiecset takich fot jak rowniez milion filmików z tego typu pannami. i co ? wisi mi to i powiewa. sama sobie na nie zerkam od czasu do czasu\" właśnie.. jednej to wisi a inna np. robi tragedię i myśli o rzuceniu przez to faceta... Pięknie się różnicie, Drogie Panie:) Dla każdego coś miłego:)

Gość buhahahaaaa

Gość patryk gajda
niezłe cycki kohanie