Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolaaaaaad

matko mój mąż miał te zdjęcia w kompie !!!a ja siedze i ryczę ...

Polecane posty

Gość mariolaaaaaad

bo akurat wiem ze zazdrosc o aktorke jest smieszna i foty jakichs golych dup ma chyba kazdy facet ale ona zawsze byla jego ideałem piękna.. jak zobaczylam te foty to cos peklo we mnie.. ja pierdziele....ja nigdy nie bede miec takiego ciala..:( http://www.voote.com/images/00038/Full.3830.13.jpg http://www.voote.com/images/00038/Full.3830.10.jpg http://www.voote.com/images/00038/Full.3830.17.jpg

Gość ida swieta swieta
racja, nigdy nikt ci nie obrobi zdjec w photoshopie, to sporo ksoztuje

Gość super jest i ma zajebiste
cycki ;-)

Gość o nienie
ma dziwnie małe piersi.. ma piersi jak jakaś dojrzewajaca nastolatka. myslalem ze ma większy biust!

Gość mariolaaaaaad
co wy mówicie? ona naprawde ma takie cialo. słoneczny patrol jak lecial nieraz to mój mąz sie tak wgapiał w nią ze mialam ochoter wyłaczyc telewizor.bo aż sie slinil..i wygladala jak na tych fotach a przeciez telewizja nie retuszuje..:(

zdrowy chłop :D a Ty autorko stuknij się w głowę:O Większych zmartwień widocznie nie masz więc cieszyć się powinnaś,a nie martwić takimi pierdołami.

Gość za male cycki ma

mnie też troche irytują takie zdjęcia w kompie mojego mena ale co poradzić... taka męska natura ;) z resztą sama też lubię popatrzeć na męskie ciacha :)

Gość pocieszycielka
cycki ma sztuczne i niezbyt ładne jak większość sylikonowych balonów (bo to do piersi nie jest podobne), ciałko ma zgrabne ale ja mam płyty z aerobikiem, które ona prowadzi i choć ciało ma super to są zgrabniejsze. Ma krótkie nogi i gdyby nie kasa jaką wkłada w siebie nie wyglądałaby tak cudownie. Twarz także zrobiona, trochę męskie rysy, tutaj kilko tapety i wypełniacze w wargach odgrywają kluczową rolę. I jeszcze jedno, niektórzy faceci tak mają. Ślinią się na widok takich sztucznych piękności, ale na żony by ich nie wybrali. Sami zwykle mają kompleksy i stąd ta pogoń za sztucznym pięknem. Raczej powinnaś się z tego śmiać. I sama na pulpicie umieścić zdjęcie jakiegoś ciacha bez spodni z dużym penisem (może być i powiększany, ona także ma sztuczne cyce), popatrzy i zmięknie. Szybciej niż myślisz. :)

Gość ale glupias laska
made in fotoszop i w dodatku nieudolnie bo wyglada jak po liftingu tak ma ryja naciagnietego bez jednej zmarszczki. twarz ma doslownie antypatyczna. nie wiem co wy w niej widzicie. oblesna jest. jeszcze ta cipa jak kurczak ogolona syf i tyle

Gość wpwprr
ale ma ładne cialo

Gość nie jestem do niej podobna
A mimo wszystko chciałabym tak wyglądac :D Miec takie ciało... Uuu, ale co tam, zadowolona jestem z tego co mam i mój mąż chyba też :p

Gość franek zegarino
ALE ONA NIE MA SZTUCZNEGO BIUSTU SZTUCZNY BIUST PRZEWAZNIE JEST DUZY ! A ONA MA NORMALNY ZGRABNY MAŁY BIUST! ZROZUMCIE ZE TO NIE SILIKONY!

Gość fghfng
jestem grafikiem i laska jest niezle zrobiona. daj swoje zdjecia to zrobimy ci takie cialo ze mezulek nie bedzie chcial juz miec tej laski;) jest cala zrobiona, wygladzona, naciagnieta, nawet tej kroliczek playboya niby wygolon jest wklejony w zdjecie a nie prawdziwy. zrob sobie fajan sesje u profesjonalisty i powiedz zeby Ci obrobil zajebiscie zdjecia to ozbaczysz i siebie nie poznasz!!!

Gość fghfng
w ogole wygladzli jej cialo a o dloniach zapomnieli, zobacz sobie na 3 zdjecie jakie pomarszczone:)

Gość franek zegarino
GRAFIKU NIE UDAWAJ ZE CIE NIE PODNIECA TA CARMEN?

Gość franek zegarino
PEWNO W ŻYCIU NIE WIDZIAŁES TAKIEGO CIALA U ŻADNEJ SWOJEJ LASKI A UDAJESZ ZE CIE NIE KRĘCI TA BABECZKA..CO ZA CYNIZM.. KĄZDY BY CHAIĄŁ MIEC TAKĄ LASKE Z TAKIMI PIERSIAMI...

Gość ale glupias laska
jesli "niezle zrobiona" znaczy wygladzone na maksa ze az sztucznosc bije po oczach, to ja wysiadam.tylko debil bierze to za naturalne :P naturalne jest najpiękniejsze-można podkolorowac ale ze smakiem. ten co robil te zdjecia smaku nie posiada niestety, przykro mi :)

Gość franek zegarino
GRAFIK POSZED SIE ONANIZOWAC BO SIE ZGRZAL PRZED ZDJECIEM CARMEN :)

Gość fghfng
niezle zrobion tzn bardzo zrobiona a nie zrobiona dobrze :P bo u niej przesadzili, jasne ze takie zdjecie trzeba wygladzic ale wlasnie zeby wygladalo naturalnie a pieknie a nie sztucznie. i nie-ta laska mnie nie podnieca bo jestem kobieta

Zawistne paszczury sie rzuciły... nie wiem gdzie wy żyjecie - chyba w jakims środwisku popromiennym skoro uwazacie, ze kobiety z takim ciałem realnie nie istnieja

Gość fghfng
z taKa figura na pewno istnieja, saam am podobna tylko cycki gorsze ale tak gladkie i bez skazy ze az bije po oczach nie ma:P

Ona ma silikonowe piersi, poszukajcie w sieci. Wystarczy poszukać (nie mówiąc o tym, że wyglądają jak sztuczne). "Electra had a relationship with Prince, though the relationship was short-lived. Electra was also romantically involved with rap star B-Real of Cypress Hill from 1995 to 1998. It was revealed when B-Real and Electra were both on The Howard Stern Show that B-Real had bought her breast implants." A, że małe. Nie każdy kto ma silikonowe piersi ma od razu cyce jak donice. Poza tym wcześniej mogła mieć bardzo mały rozmiar...

Pewnie, że istnieją. Ale realnie ona nie ma aż takiego ciała. Mało tego, realnie są kobiety z lepszą figurą i z naturalnymi piersiami. Takie to dopiero spalić na stosie :classic_cool:. Dlatego autorka nie powinna się czuć zazdrosna akurat o Carmen.

Gość i cóżżżżż z tegooooo
co z tego, że kobiety z TAKIM CIAŁEM istnieją???? czy zycie dwojga ludzi sprowadza się do TAKIEGO CIAŁA? nie...w życiu realnym liczy się całośc przecież. są ludzie bardziej i mniej atrakcyjni. każdy może być szczęśliwy

Gość masz niską samoocenę
A Tobie czego brakuje? Poza tym spójrz to jest fotka obrobiona no i ona nie ma wcale idealnego ciała. Ona nie ma nawet wcięcia w talii :O