Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolaaaaaad

matko mój mąż miał te zdjęcia w kompie !!!a ja siedze i ryczę ...

Polecane posty

Gość i cóżżżżż z tegooooo
poza tym, ja sama lubię popatrzeć na ładne ciała...akurat to wcale mi się nie podoba, ale inne owszem. Wszyscy jesteśmy wzrokowcami, ale Autorko to nie znaczy, że zaraz biegniemy za takim modelem czy modelka, prawda?:). Gorzej gdyby Twój facet nie interesował się Toba, a tylko gapił na laski z netu, to już osobna kwestia.

Gość masz niską samoocenę
No właśnie wyluzuj autorko. Poza tym większość tych lasek ma po prostu bardzo gładkie ciała wręcz z przegięciem dzięki obróbce w photoshopie :O I nic więcej. Ta gdyby nie te cycki to by miala figure jak facet :D

Gość maja2000
wez sobie sciagnij z neta zdjecia jakiegos gostka i rob to samo co on, ja osobiscie polecam http://bestof.provocateuse.com/show/josh_holloway gral w The Lost!!! niech sie teraz Twoj zastanawia, albo jakiegos pilkarza ez, najlepiej z tej druzyny, ktorej nie lubi

Gość
Ay. Tak sobie tłumaczcie pasztety. Cieszcie się polską tradycją świątecznego opychania, wszak takie laski tylko w photoshopie egzystują. :D

Gość kontynuaccja
moj facet ma na kompie tylko moje fotki. daj sobie zrobic ladne zdjecia i niech toba sie podnieca

Gość masz niską samoocenę
hahaha rozbrajają mnie komentarze niektórych facetów. Nie, według mnie w realu są właśnie o wiele piękniejsze kobiety niż np. ta Carmen :O z męskim tułowiem. Ale na pewno żadna nie ma aż tak oczojebnego idealnego ciała bez żadnej maleńskiej skazy

Gość i cóżżżżż z tegooooo
i znów niezrozumienie, takie kobiety nie istnieją tylko w programach komputerowych, widuję takie na ulicy:) ale Panowie, rzecz w tym, że nie w tym rzecz:)

Gość maja2000
bo mi sie bardzo podobasz :-)))

Gość maja2000
nie ma sprawy mowie prawde, jestes sexy, wrrrr

Badano już facetów na okoliczność rozpoznawania sztucznych cycków i się okazało, że nie odróżniają... także nic dziwnego te komentarze... a te cycki są sztuczne, co widać gołym okiem. Ale ja tam zazdrosna nie jestem, stwierdzam tylko fakt.

no i włala! dlatego, że ty nie będziesz miała takiego ciała, to twój hasbend sobie ogląda na necie, coby oczy nacieszyć. nic poza tym. nie martw się, na pewno Cię kocha i podczas sexu myśli tylko o Tobie ;)

No ja rozpoznaje wizualnie, przecież to widać ten kształt silikonu typowy pod skórą... naturalne piersi nie mają takiego kształtu. Ale co ja mam tłumaczyć, jak tu większa część widuje tylko takie i to w formcie jpg albo avi :P

Gość
wyszłam z kąpieli => dzięki szatańskiej pysze nie dopuszczasz do siebie świadomości, że są kobiety z naprawdę pięknymi piersiami. Po nocy z pewną Kazaszką wielkiej uwagi na kobiece cycki nie zwracam. Piękniejszych nie znajdę. Sprawdzone i wizualnie i organoleptycznie.

no cóż.... kolejna historia z tak zwanym mulistym dnem... da się wytłumaczyć naturą faceta, czemu nie. ja jednak pamiętam świete słowa Komicznego...: " przykrość której nie chciałbym jej sprawić..." szkoda że faceci czasem nie potrafia takich fotek lepiej schować.. albo po pooglądaniu zwyczajnie usunąc.. Już nawet mnie nie drażni to że oglądają... ale to manifestowanie się z tą swoją naturką, to zwyczajny brak wyczucia, taktu.. nie wiem... bez sensu ogólnie.

Wyszłam - ale jakie to ma znaczenie, czy sa silikonowe, jesli sa ładne? czy jesli posuwajacy Cie facet, z którym masz takie orgazmy, że po seksie nawet są siedzi wychodzą na balkon zapalić fajka, jest taki dobry, bo powiekszał sobie penisa to dyskwalifikuje go jako swietnego kochanka? dla mnie te wasze argumenty sa smieszne... piszecie o silikonie, ktorym sie niby zachwycamy - i co z tego?

A zapomniałabym... bo to mój obowiązek jako stałej kafeterianki :P Puściłeś się z ciapatą, idź się przebadaj na HIV i już żadna polska porządna dziewczyna Cię nie będzie chciała kijem tknąć, ament :P Nie mogłam się powstrzymać :classic_cool:

tu akurat retro ma racje... co nie zmienia faktu, ze niektore kobiety zame funduja sobie takie "przyjemnosci" przeszukujac meskie komputery

wyszłamowa - ciapate kobiety nie są naznaczone takim pietnem pogardy, jak ich meskie odpowiedniki :D

Gość jamajka270883
nie przesadzaj ,przeciez to jest wsztstko retuszpwane cale jej cialo

tu nie chodzi o to czy retuszowane czy nie. ważne ze kobieta poczuła się postawiona w blokach startowych z kimś z kim nie ma szans.. i zmuszona do oceny własnej watrości poprzez pryzmat ciała... i juz wie, że przegrywa z kretesem... zaden kochający facet nie doprowadza do czegoś takiego.

Dla mnie to jakieś śmieszne. Chłopaki trzymają takie zdjęcia na kompach, ale jak mają 16 lat. Trochę to jest jednak żałosne :o I jeszcze wzdychanie do jakiejś aktorki - no gimnazjum jak nic :classic_cool:

fajna, nawet bardzo fajna, ale nierealna. Widziałem jakąś gazetę z Jolą Rutowicz na okładce, gdybym jej nie znał, zakochałbym sie w tri miga, taką piękna ;)

Gość wielkie halllooo
no to ty w swoim kompie posciagaj sobie fotki facetow wielkie rzeczy...

Gość zettwwuess
:D:D:D ramiona za szerokie cycki za duze talii brak szyja szczatkowa twarz pospolita milej masturbacji zycze twojemu facetowi a tobie milego placzu